lauantai 15. helmikuuta 2014

Auto, tottikset ja Myy agin alkeisiin?


Lauantaina Myyn kanssa tottista holskuporukassa. Kiilankullan Kullervo holskunpoikanen oli paikalla ja olihan söpö otus. Kullervo etsii vielä sitä omaa kotia. ;)


Ennen treenejä käytiin auto-ostoksilla. Sanoin autokauppiaalle, että etsin Variogagen ympärille autoa... :) ja niin tuli Skoda Octavia farkku. Toivottavasti palvelee hyvin seuraavat vuodet.Myyllä ihan hyvät tottikset. Hyvää häiriötreeniä saatiin "yleisöstä". Kivasti Myy malttoi tehdä, vaikka treenikaverit on sille aina pienimuotoinen haaste. Aamulla ohitettiin lenkillä jopa kävelijä, jonka luo Myy ei pyrkinyt. Tosin kohdalla oli juuri joku hyvä haju, mutta silti jaksan iloita. Mielettömän hienoa, että alkaa tulla joku roti tuohon. Myy alkaa ymmärtää, että kaikki ihmiset eivät ole täällä sitä varten...

Parissa kohtaa treenejä Myy vähän kommentoi, mutta ihan selkeästi äänen käyttö on vähentynyt, joten tosi tyytyväinen tuolta osin. Seuraaminen tuntui hyvältä ja pomputtelut jääneet vähemmälle. Yksi pitkä luoksetulo ja vähän jäävejä. Paljon leikkiä ja hauskan pitoa. Ihan kiva setti kaikkinensa.

***
Ai niin... hain ensi kaudeksi myös Myyn agilityn alkeisryhmään. Vielä ei pidä heittää kärrynpyörää  koska ennen ryhmään pääsyä tulee läpäistä hallittavuustesti. :) Se voi mennä hyvin tai hyvin huonosti. : D Myyn rakkaus ja malttamattomuus  voi olla testin kannalta haasteellinen, mutta yritetään selvitä tästä ensimmäisestä koitoksestamme kunnialla. Romeon ensi jakson ryhmäpaikkaa en ole vielä vahvistanut, vaikka missään tapauksessa agi ei ole Romeolta jäämässä, vaan päinvastoin. Myy tulee kuitenkin lajiin mukaan ja tarkoitus olisi tämän lisäksi käydä hallilla treenaamassa Romeon kanssa. Jakso kestää puolisen vuotta, jonka jälkeen arvioin tilanteen uudelleen. Lähinnä siis sen mihin omat rahkeet riittävät.

Huomenna onkin sitten agikisat. :) Kivaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti