tiistai 21. tammikuuta 2014

Pikku Myy


Vuosi sitten jännättiin kovasti saammeko me pennun tästä, mielestäni huippu yhdistelmästä. Varauksia oli jo niin paljon sisällä, etten ollut edes kovin toiveikas... 
Kasvattaja Niinalta tuli kuitenkin viesti: "Nyt niitä on yhdeksän..". Luulin, että tämä oli lopullinen pentueen koko kunnes kuulin, että tässä lukemassa olikin pelkästään syntyneet nartut. Usva pyöräytti vielä tyttöjen lisäksi kaksi potraa poikaa. Jännitys muuttui helpotukseksi. Meille taitaa sittenkin tulla pentu! Oli kyllä aika huikeat fiilikset!

Sitten vaan odoteltiin ja odoteltiin loputtoman kauan. Odottavan aika oli tietenkin ihan liian pitkä. 

Maaliskuussa koitti lopulta päivä, jolloin tämmöinen rääpäle haettiin kotiin - se keltainen siis. : )


Tyttö oli pieni, mutta hyvin pippurinen.Jäälenkeillekin piti heti päästä mukaan.
Lauma otti Myyn hyvin vastaan, vaikka vielä tässä vaiheessa kukaan ei vapaaehtoisesti halunnut olla Myyn vieressä. 


Off Line` leirillä toukokuussa rättileikittiin Martinin kanssa 
 Valpas ja topakka olemus jo pienenä.   
Eikä vauhtia (eikä valitettavasti niitä vaaratilanteitakaan) ole vuodesta puuttunut :)Toukokuussa hakuleirillä Korpilahdella


Jäljestämässä elokuussa 


Vepeiltiin heinäkuussa


tottista ja tokoa.

Ja joo, voin sanoa olevani hyvin tyytyväinen belgin omistaja, vaikka kärsivällisyyttäkin on koeteltu vuoden aikana - välillä reilullakin kädellä, tai sanotaanko tässä tapauksessa - tassulla. ;) On mukava omistaa koira, joka on avoin, rohkea, sosiaalinen, saalis- ja taisteluviettinen, mielyttämisehaluinen ja erittäin hyvällä asenteella varustettu työkoira. Myyssä parasta onkin ehdottomasti sen asenne. Kaikkensa se antaa aina. Puolivillaisesti se ei tee yhtään mitään ja tätä ominaisuutta arvostan harrastuskoirassa kovasti. Toivotaan ja pidetään kovasti peukkuja, että terveyspuolikin olisi kunnossa. Selkä, lonkat ja kyynärät kuvataan helmikuun alussa ja silmäpeiliinkin mennään lähitulevaisuudessa. 


Pikku Myy tänään 1-vee. 

Onnea Myy
ja onnittelut muillekin Dose-pennuille perheineen. 
Kiitos Niinalle ihanasta koirasta! :)

1 kommentti:

  1. Teille olisi meidän blogissa haaste ;)) http://doglikedays.blogspot.fi Tässä olikin Myyn pentukuvia, mutta mites vaikka Romeo? :)

    VastaaPoista