keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

APUVA...

kuva Esa Kaponen
Eilisen tokokokeen jälkeen mieli on ollut apea, mutta iltapäivällä sitä jo kummasti piristyi ja jaksoi taas iloita vepetreeneissä. :) Päätös on tehty siltä osin, että Romeo jättää tokon ja tottistelut vähintään pariksi vuodeksi... Harrastuksina jatkuu ainoastaan agi ja mejä. Tokon perään ei itke kukaan. ;) En viitsi koiraa kiusata asioilla, joista se ei yhtään tykkää. Romeon tärkeä tehtävä on toko/tottistreeneissä pitää jatkossa huolta autosta ja lussuttaa jalkapalloja.

***
Iltapäivästä ajoin vanhempieni luokse Muurameen. Ns. sisäkoiran aina yhtä ihanasta roolista ja ihmisten jakamattomasta huomiosta, nauttivat ensin Moore ja sen jälkeen Romeo. Romeo oli onnellinen kun sai käydä isäni kanssa syömässä viinimarjoja pensaista ja nukkua ihmisten jaloissa heidän kahvitellessaan. Romeo on ollut nyt jotenkin normaalia väsyneempi. Toivottavasti menee pian ohi, jotta ei tarvitse enempää huolestua.

Äitini innostui kovasti illan vepetreeneistä, kun lainasin häneltä kenkiä tulevaan "hukkuvan rooliini" ja hän päättikin lähteä mukaan illan treeneihin ihmettelemään mm. aussin erivärisiä silmiä ja ihastelemaan vedessä uivia koiria. Vepe taitaa muuten olla melkoinen yleisölaji?

Tänään osanani oli olla hukkuva ja olin antanut Hannulle ukaasin, että tänään ei sitten kameran kanssa ainakaan ilmestytä treeneihin... Kännystä ei ollut kuitenkaan näemmä puhetta. :/



Muokattu jälkeenpäin: toinen kuvaaja oli kuitenkin paikalla... ;) Kiitos kaunis hänelle näistä hienoista kuvista - kaikesta huolimatta :)

kuva Esa Kaponen

kuva Esa Kaponen

Vesi oli yllättävän kylmää kylmemmän jakson jälkeen, mutta tehtävä kuitenkin selvästi odotettua mieluisampi. Oli kiva katsella koiria vedenrajasta ja tuntea miten ne ponnistelivat tohkeissaan ja kovin varman oloisesti vetäessään ihmistä rannalle. No, toki jotkut koirista olivat kyllä sitäkin mieltä, että koitahan selvitä kuule ihan yksinäsi...

Myy oli melko järkyttynyt kun emäntä löytyi autosta tullesta järvestä. :D Myyltä meni pasmat sekaisin ja se ui suoraan päälleni sellaisella draivilla, että meinasin upota... Otti sitten vähän uudelleen vauhtia rannasta ja sitten veti jo patukkaakin hienosti.

Rannalla tehtiin esineen vientiä tätä ennen parin kanssa ja ensimmäistä kertaa Myy vei myös vieraalle. Leikitin patukalla, sanoin vie ja vieras kutsui sanomalla tuo ja Myyhän toi hienosti useamman kerran. :)

Veneen hausta tässä video.



Hyvä mieli, kiva päivä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti