sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Kevään ensimmäinen esineruutu, tottista ja aksaa

Maa sulaa kovaa vauhtia ja sehän tarkoittaa sitä, että maastokausi pääsee viimein alkamaan! Aamulla Romeolle kevään ensimmäinen esineruutu kolmella esineellä. Kaikki esineet nousivat hyvin ja koirahan tykkäsi. Luovutukset roiskaisuja, mutta en viitsinyt niistä nillittää... pääasia, että koiralla oli mukavaa. :)

Maastosta suoraan Cittarin holskutottiksiin. Myyn kanssa kontaktiharjoituksia ja muuta hömppää. Hyvin Myy keskittyy koko ajan tekemiseen, vaikka muitakin koiria tekee samaan aikaan. Se ei ota toisista koirista häiriötä. Kisaryhmässä tehdään kentällä aina samaan aikaan hommia yhdessä toisen pennun kanssa, jotta häiriötreeni tulee mukaan ihan jo pennusta asti, kun siihen kerta hyvä mahdollisuus on.

Lopuksi juteltiin vielä porukalla ja Myy sai olla toisten koirien kanssa ns. tekemättä mitään ja olla vaan.  Toisia koiria voi jo katsella rauhassa, vaikkei niiden luo saisikaan mennä. Ääntely on näissäkin tilanteissa vähentynyt.

Romeon kanssa pelkkää ilottelua ja taisteluleikkiä ja kun vire oli hyvä, vein autoon. Romeo sai kehuja taistelustaan ja kyllähän se tuosta tykkäsi ja oli innoissaan. Näitä nyt vaan jatkossa lisää.

Myystä otettiin lopuksi muutama kuva. Myy on huomenna 13 viikkoa ja painaa 10 kg

.

:
llalla oli sitten hallilla vielä Kaisan vetämät agitreenit. Tänään tehtiin rataa, joka näytti tältä::


Kaisa ei ohjeistanut meitä etukäteen, vaan radan sai mennä miten halusi. Kysyä sai, ja muutaman hyvän vinkin Kaisa heittikin

Romeo meni koko radan hyvin ja oma ohjauskin osui kohdalleen. Molemmilla oli varsin hauskaa ja Romeo teki hienon nollaradan, vaikka kepitkin olivat osana rataa ja se meni lujaa! Wuhuu! 

Uusintakin meni kepeillle asti puhtaasti, kunnes Romeo tuli toiseksi viimeisestä keppivälistä pois ja sitten jouduttiin vähän hinkkaamaan... Kaisa sanoi, että voitas kuulema jo ihan hyvin korkata viralliset ja ehdotti että menkää ihmeessä seuran kesäkuun kisoihin. Ei ne radat sielläkään kuulema tuon kummallisempia tule olemaan. Uskaltaisikohan sitä, nyt kun tokossakin on sopivasti taukoa? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti