tiistai 5. helmikuuta 2013

Rullaati rullaati

Hyvät ulkoilukelit jatkuvat ja viime päivät ollaan kasvatettu porukalla kuntoa ja lenkkeilty paljon. Viikonloppuna meni n. 20 kilsaa ja lähes koko ajan koirat saivat olla vapaana. :) Frisbee on lennellyt ja holsku perässä, joten tarttee taas varata hieroja-aika kevään kuluessa.

Huomenna mennään hallille hyvissä ajoin ja saadaan pitkästä aikaa myös kunnon häiriöpaikkamakuuseuraa. Seuraava tokokoe on vasta maaliskuun lopulla, joten tehdään nyt vaan mukavaa pikku fiilistelyä aloluokan liikkeiden kanssa ennen sitä. Koira osaa kaiken hyvin, joten haetaan nyt lähinnä sitä kivaa tunnetilaa tuohon tekemiseen.

Kello soi taas sunnuntain ja maanantain vastaisena yönä puolilta öin. Laitoin hakemuksen Jatin mölliryhmään. Lomake lähti sähköisesti 00.01 ja olin 16 hakija... aamulla hakijoita oli 74, joten tuo ehkä kertoo ryhmien suosiosta jotain...

Rullareenejä on tehty joka ilta. Vähän oli vaikea ottaa koiralta rulla ja samalla kuvata videota, joten ei tuosta täysin selvää saa, mutta hyvin se nyt luovuttaa ja ekalla saadaan jo se onnistuminen. :) Yleensä hakee rullan kauempaa, mutta kuvauksen takia matka oli vaan lyhyt suora.

Ps. Vuosiluku piti siis kyllä olla 2013... :-) 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti