sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Hiljaiseloa

Hiljaisuus treenirintamalla jatkuu. Syystä, että ensin olivat koirat vatsataudissa ja heti perään allekirjoittanut korkeassa kuumeessa useamman päivän. Edelleenkin väsymys painaa, eikä täyspainoisia treenejä jaksa. Tosin on meillä nyt taukokin agitreeneistä, kun jakso on vaihtumassa. Uusi ryhmä aloittaa viikolla 9.

Päästiin Romeon kanssa Jatin Mölliryhmään ja treenit ovat jatkossa sunnuntai-iltaisin. Päivä on ehkä pikkasen huono hakutreenejä ajatellen, jotka ovat samana aamuna. Onneksi on silloin jo tuo pikku kirppukin mukana touhuamassa, joten se voi joskus tuurata polskua. Ihan hyvä kuitenkin, ettei tarvitse puljata treeniaikoja enää työkavereiden kanssa, vaikka joustavia ovat siinä mielessä työkamut olleetkin.

Suunnittelin kevään niin, että kun mulla on aina kerran viikossa tuo yksi lyhyt työpäivä (työajan lyhennys), kävisin silloin hallilla treenaamassa itsenäisesti agia ja tokoa. Nyt tuo lyhytpäivä on osunut päivään, jolloin on ollut ohjatut, joten päivästä ei ole ollut paljon muuten iloa. Pari kertaa viikossa treeniä olisi tosi paljon parempi kuin kerran viikossa treenit ja hallilla on kiva treenata.

Eilen tehtiin puolet jo ensi vuoden kisatyövelvoitteestakin. Olimme Hannun kanssa aamupäivän Jatin kisoissa duunissa. Oltiin molemmat ratahenkilöinä ja nyt on kyllä niin paikat jumissa, kun tuli niin paljon ratoja rakenneltua. Hyvä me. Syksyllä sitten toinen päivä ja niin on taas 400 euroa säästetty. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti