perjantai 28. joulukuuta 2012

Omatoimitreenit hallilla

Tekstiä muokattu jälkikäteen...

Aamusta hallille. Sama treenisuunnitelma kuin mitä viimeksikin, eli keppejä, keinua ja vähän tokoa. Kepit alkavat sujua jo hienosti ilman ohjureitakin. :) Keinua Romeo epäröi jostain syystä enemmän kuin mitä viime kerralla. Alkaa odotella kallistusta jo heti nousussa... ja alkaa ryömiä. : -)  no, varmaan saadaan lisää rentoutta ja varmuutta tähän vaan riittävien toistojen kautta.

Nouto sujuu kivasti, mutta en uskalla vielä alkaa hieroa loppuasentoa sivulle, ettei saada kapulan pudottelua takaisin. Tykkää kyllä kovasti hakea kapulaa ja ote parenee koko ajan. Eli loppuasento harjoitellaan niin, että se näyttäisi lopulta >> TÄLTÄ.

Seuraamisessa olen vaihtanut täyskäännöksen vasemman kautta, koska pysyy näin tiiviimmin mukana. Yhteinen sävel käännöksissä on vielä vähän hakusessa. : p

Videokuvaaja oli mukana, joten tässä kuvamatskua.

2 kommenttia:

  1. Vetääkö Romeo vastaan, jos leikität sitä kapulalla? Meillä pitoon on auttanut juurikin tuo kapulan kanssa leikkiminen ja olen naksutellut siitä, että vetää vastaan pitäessä tuosta keskikohdasta kiinni.. Mutta näyttää kyllä tosi kivalta :) Ihana Romeo!

    VastaaPoista
  2. Arvaa vaan vetääkö ihan onnesta soikeena jos siihen ryhdyn? :D Taistelutahtoa on aina ollut Romeolla paljon ja se on sen suurin moottori koulutuksessa. Kapulasta saa liiankin helposti ihan kirjaimellisesti kiistakapulan. Romeohan ei millään alkuun ymmärtänyt, että kapula ei ole leikkikalu, jota vedetään, viskotaan ja mälvätään mielin määrin, joten aika varovasti edetään, enkä ole leikittänyt Romeota kapulan kanssa. Tuo kapulan kanssa pelaaminen kun on aika vaikea kitkeä pois Romeon tapauksessa viemättä kuitenkaan intoa taas itse noudosta ...

    VastaaPoista