sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Hakuilemassa

Tänään oli Saviolla holskujen (Carma, Ruka, Sumu, Älli, Rio ja Romeo), yhden aussin ja skotin hakutreenit. Alue tallattiin jo tuttuun tapaan, eli näin:

Jokainen otti kaksi kierrosta mitä kukakin halusi. Romeon ekalla kierroksella otin hajunhakua neljällä peitetyllä maalimiehellä. Kävelin lähelle maalimiehen piiloa ja kun Romeo sai vainun ukosta, käännyin ja palasimme keskilinjalle. Keskilinjalta lähetys ukolle. Ensimmäinen oikein hyvä. Olin unohtanut ohjeistaa maalimiehiä jättämään naamat reilusti näkyviin, koska peitettyjä ei olla paljoa tehty. Toiselle lähti hyvin, mutta törmättyään toistamiseen peitettyyn ukkoon, alkoi ujostella ja kiertää ukkoa. Oli vähän puhissutkin. Menin tueksi, jolloin lähestyi ukkoa ja Annan alkaessa jutella, reipastui ja palkkakin kelpasi. Seuraavat niin, että maalimies alkoi heti jutella ja Romeo meni reippaasti piilolle. Pikku hiljaa pitää lisätä peittojakin mukaan, mutta alkuun maltillisesti, eli vaikka yksi peitetty maalimies, jolla naama näkyvissä ja muut taas ilman peittelyä jne.

Toinen kierros risteilyä (10 maalimiestä) ja siitä video tässä.Eväät olivat taas ihan huiput ja nyt saatiin vielä jopa oikein mahtavaa täytekakkuakin. Kiitos Paulan. Kyllä meidän kelpaa treenata. Kuinka monien hakutreeneissä tarjoillaan täytekakkua ja munavoita piirakoiden kera? : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti