keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Onneksi on halli...

Koko päivän on satanut vettä lähes kaatamalla. Ainoa lohtu on, että onneksi on sisähalli missä treenata. Eli ensin Romeolle lyhyt pisu- ja tarpeidentekolenkki ja sitten halliin hoitamaan lämmittelyt kuntoon ennen alkavia agitreenejä mm. tokoa tekemällä.

Seuraaminen: muutama lyhyt pätkä seuraamista ja mahdollisimman hyvästä kontaktista palkka. Pientä jätättämistä alkuun, mutta kun hetki tehtiin kontaktiharjoituksia, niin into ja vire alkoi nousta ja alkoi näyttää selvästi paremmalta.

Liikkeestä maahanmeno: ok muuten, mutta saisi olla nopeampi. Ei varmasti hätyytellä hyviä pisteitä noin hitaalla suorituksella.

Luoksetulo: heti kun lähti tulemaan kehuin ja kannustin iloisesti ja sai lisää vauhtia. Peruasento hyvä ja suora.

Tokoeste: otin tokohypyn kokeenomaisesti muuten, mutta ilman lopun perusasentoa. Sujui oikein hyvin. Tämä pitäisi olla nyt varmaliike.¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

Agitreenit - ... ja termit sekaisin :p 

Tässä tämän päivän rata, jonka yritin saada piirretyksi niin, että numerointi on sillä puolen, miltä puolelta este suoritettiin.

Tänään harjoiteltiin uudenlaista ohjausta, jonka nimi ei jäänyt mieleen.. ? Joku poispäin käännös tms. No, joka tapauksessa ohjatessa koiran puoleinen käsi ohjaa koiran esteen taakse (koira ohjaajan oikealla puolella 7 esteelle tultaessa ja taas peilikuvana 13 esteelle tultaessa, eli koira vasemmalla puolella), jossa ohjaava käsi vaihtuu. Harjoiteltiin tätä esteellä 7/13 radan molempiin suuntiin. Jos joku vielä ymmärtää tämän, sanoo tässä kohtaa hep ja saa tästä papukaijamerkin... :)

Ei ollut helppoa saada Romeota alkuun tajuamaan, että estettä ei hypätä etupuolelta sen tullessa putkesta seiskaesteelle, kun takaakiertoakaan ei tähän tehty. Lopulta onnistui kun siirryin riittävän kauksi esteeltä ja otin koiran heti putkesta haltuun ja ohjasin sitä esteen taakse niin, että käsi oli lähes nenussa kiinni. Monta toistoa ja sitten homma alkoi jo jotenkin sujua.

Radan alkuun koira jätettiin vähän vinoon ykkösesteeseen nähden ja esteen jälkeen tehtiin vekkaus (onko tämä sama kuin linjaus?), samoin kun 8 putkesta tullessa. Nämä sujuivat Romeolta hyvin. Uutta asiaa tulee nyt niin paljon koko ajan, että alkaa näemmä termitkin jo mennä sekaisin. Ja sitten vielä eri ohjaajilla on käytössä vähän eri termejä....

Ihan haastava rata jälleen, mutta toisaalta myös varsin mukava. :)

Viereisellä tyhjällä kentällä.. (tai no oli siellä Naava ;)), tein muutaman kerran keinua. Samalla tavalla tehtiin kuin viimeksi ja ihan mukavasti meni. Keppejä en ehtinyt tänään tekemään ollenkaan kun tyhjille kentille alkoi tulla muuta porukkaa...

Hallin ympäristö oli treenien loputtua todella vetinen ja pimeä ja vettä tuli yhä reippaasti. Ei huvittanut lähteä lenkille, joten kiersin lyhyesti hallin, ajoin kotiin ja tein loppulämmittelyt Romeon kanssa kadulla juoksulenkin muodossa. Olipa mukavaa sateesta huolimatta taas juosta pitkästä aikaa ja Romeo meni kivaa ravia koko lenkin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti