maanantai 23. heinäkuuta 2012

Omatoimitreenit hallilla

Tänään kävin Romeon kanssa Jatin hallilla treenaamassa agia. Tein keppejä ja alla olevaa pientä rataa.


Isäntä oli mukana videoimassa ja kokosimme yhdessä radan. Pari aitaa oli jäänyt liian korkeiksi (60-65 cm) jonka huomasin vasta radan jälkeen... :(  Yleensä ei treenata noin korkeilla esteille. No, tämä näkyi Romeossa ihan lievänä ohi menevänä ontumisena heti radan jälkeen, vaikka lämmittelylenkki oli asianmukaisesti hoidettu. :(

Tänään ei ollut parasta Romeota, eikä kyllä ohjaustakaan. Hyvin näkee videolta miten menen liikaa esteille ja muutenkin hosun liikaa ja Romen valtaisa into mitä sillä viime aikoina on ollut, ei näy videolla ja syystä, että videokuvaajaa pitäisi käydä kesken rataa pusuttelemassa... kun näin ei sitten saisikaan tehdä, tämä vähän latistaa joidenkin tunnelmaa.... :/

Romeo on nyt kesän ja pitkän loman aikana jotenkin hyvin tiiviisti laumautunut isäntään ja minuun ja jotenkin isännän läsnäolo treeneissä haittasi paljon tekemistä.  Muutaman kerran Romeo karkasi videoivan isännän luo ja oli muutenkin aika uivelolla tuulella, mitä se ei muuten agitreeneissä ole. Tämä alkoi itseä, toisaalta kyllä ihan suotta, ärsyttämään ja tietysti Romeo vaistosi heti tämän ja alkoi selvästi rauhoitella minua... jos olen yhtään kireä tai vihainen, Romeo ei mene hyvin. Voi Loomeo lakas... oot kyllä välillä sellainen pässi ettei kukaan!

Lopputreenit tehtiin sitten niin, että videokuvaaja poistui hallista kameroineen (ei tästä kuitenkaan suurempaa perheriitaa tullut :D) ja me päästiin kunnolla treenaamaan. Paikalla oli heti aivan toinen agikoira, joka keskittyi taas täysillä tekemiseen. :) Tästä omakin fiilis nousi ja ihan mukaviin tunnelmiin treenit päätettiin. :)

Otin kuuden keppien sarjan yhdellä ohjurilla ja se näkyy tuossa alla olevalla videolla. Näyttää omaan silmään ainakin jo aika kivalta ja luulen, että menisi jo ne 12 keppiäkin ilman ohjureita. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti