lauantai 14. heinäkuuta 2012

Hyvät ilmaisut ja tottikset!

Tänään tehtiin Romeon kanssa ilmaisutreenejä ja tottista. Ilmaisutreeneissä matkaa oli joku 40 metriä maalimiehelle ja toinen ilmaisu niin, että maalimies oli piilossa. Heti kun Romeo sai liivit päälle, innostui se kovasti ja odotti tohkeissaan lähetystä. Lähti tosi hyvin ja lujaa. Hetken epäröi otettuaan rullan maalimieheltä, jolloin huusin kehut ja sanoin vielä tuo. Tästä innostuneena tuli lujaa rulla suussa takaisin. Luovutus käteen asti. Ei nyt ihan mikään hirmu kaunis luovutus, mutta menetteli.

Toiselle maalimiehen piilolle meni kanssa lujaa ja maalimiehen mukaan tarrasi nyt yhtään epäröimättä rullaan ja lähti vauhdilla takaisin. Oli ollut kuulemma tosi päättäväinen ja hyvä tässä. :) Toi hyvin loppuun asti. Palkkasin ja tähän lopetimme treenit. Oikein hyvä treeni ja näitä tarttis vaan tehrä nyt mahdollisimman usein, jotta saataisiin homma etenemään...

Tottiksessa otin vähän seuraamista, liikkeestä maahanmenon ja luoksetulon. Romeolla oli erityisen hyvä vire päällä tänään ja se oli tosi innokas! Ennen treenejä tehtiin pieni pissalenkki ja sen päätteeksi uitin koiran, joten kuumuuskaan ei vaivannut. Koko ajan se tavoitteli lelua hyppimällä ja tästä sen röyhkeydestä olen aina pitänyt, koska tiedän, että se on tällöin täysillä mukana tekemässä. (Tottis tehtiin siis ennen ilmaisutreenejä, jotta vire olisi tottiksessa mahdollisimman korkea ja hyvä.)


Seuraaminen oli yllättävänkin hyvää, etten viitsinyt liikaa hinkata. Harmi, etten saanut tätä nauhalle. Se tuntui ainakin olevan parasta Romeota pitkään aikaan. Paikka ja kontakti hyvä ja hirmu into päällä. Olen taas jopa aika toiveikas tämän suhteen...

Liikkeestä maahanmeno oli tosi hyvä, eikä ennakoi nykyään enää nousua. Muutenkin maahanmenot sujuivat. Läjähti hyvin ja lentävällä pallolla palkkaus. :)

Luoksetulossa tuli paremmalla vauhdilla, mutta sivulla oli vähän vinossa...


Tekeminen oli kaikkiaan hurjan innokasta ja hyvä ilmeistä tänään... pidemmät tauot tuntuvat tekevän hyvää, mutta toki edistymistä auttaisi se, että treenattaisiin enemmän ja pieniä hetkiä kerrallaan. Tästä päivästä jäi kiva tunne, joten näitä lisää. 


Kotisivut päivitetty!

Lomalla olen päivittänyt mm. kotisivuja. Lisännyt paljon uusia kuvia ja tekstejä esim. koirien esittelyihin, Jälkeläiset-sivulle ym. Menkäätte katsomaan jos kiinnostaa. :)


2 kommenttia:

  1. Sori nyt mutta sinut on haastettu tällaseen höpöjuttuun :D
    http://senkinsieni.blogspot.fi/2012/07/hopotykset.html

    VastaaPoista
  2. Laura. Olen lomalla. Pää on jo kesäisen pehmeä, joten oikein sopivaa ajavietettä ja voittaa aina yhden siivoamisen... Kiitos höpöjutusta. :)

    VastaaPoista