tiistai 26. kesäkuuta 2012

Rauha ja Romeo


Romeo tapasi tänään ensimmäistä kertaa tyttärensä Rauhan. Romeo suhtautui pentuun, sanoisinko jopa lähes isällisesti... Rauhan mielestä Romeo taisi olla jännitävän suuri ja isän touhuja oli ainakin mukava seurata. :)

Rauha oli pennuksi hyvin rohkea ja suhtautuu kaikkeen uuteen uteliaasti, avoimesti ja on muutenkin on hyvin hieno pentu. Kaikin puolin lupaava koiran alku kyseessä. Rauha valloitti meidät kyllä hetkessä ihanalla ja reippaalla olemuksellaan. Rauhasta kyllä kuullaan vielä!
Isin kanssa uimassa...


Alla video, joka tehtiin muistoksi tästä päivästä Hollantiin Marijkelle ja Robille. 2 kommenttia:

 1. Katselin videon- ihana Rauha:). Vaikuttaa tosi kivan oloiselle koiralle:).

  Terveisin Eija,Arco,Kepa ja Oksi

  VastaaPoista
 2. Olin kyllä enemmän kuin tyytyväinen tähän pentuun. Rauha on kyllä hienoin pentu jota olen koskaan tavannut, vaikka vähän puolueellinen kai olenkin tätä sanomaan...:D

  Se on hyvin taspainoisen oloinen, reipas, rohkea, avoin ja sillä on selvästi hyvällä tavalla myös luonnetta. Rauha ei pelkää mitään ja uusiin asioihin ja paikkoihin suhtautuu avoimen uteliaasti. Oli kuin kotonaan koko pitkän matkan Hollannista Suomeen. Pentutestin mukaan sillä on myös paljon hyviä harrastuskoiran ominaisuuksia ja näin ollen työtä sen kanssa pitää tehdä.

  Tämän lisäksi se on myös todella kaunis; musta maski, tummat silmät, upeat korvat ja kulmaukset ja todella kaunis ravi. Todellinen kultakimpale kyseessä. Ihana nähdä millainen tyttö siitä vielä kasvaa!

  Rakastuin siihen heti. :)

  VastaaPoista