lauantai 30. kesäkuuta 2012

Ensi kerta valioluokassa... :)Tänään oli Laukaan KR ja Romeon ensiesiintyminen valioluokassa. :) Tuomarina toimi suomalainen Paavo Mattila, joka tuntui tykkäävän Romeosta vallan kovasti. Kehän jälkeen tuomari kehui vielä Romeon kaunista ja hyvää liikkumista. Tuloksena tänään oli

VAL-ERI VAK1 SA PU1 ROP

ja arvostelu:

Erinomainen uros. Hyvä pää, otsapengertä saisi olla aavistus enemmän. 
Kaunis kaula, erittäin hyvä ja jäntevä runko. Hyvä asentoiset raajat. Hyvä karvapeite. Erinomaiset liikkeet. Hyvä käytös.

Romeo käyttäytyikin ryhmäkehää myöten ihailtavan upeasti, vaikka ryhmäkehässä oltiin toisten urosten välissä niin, että nenu oli toisen koiran peruuksissa kiinni ja heti hännän kohdalla oli jo toinen uroskoira... :O Kovasti Romeo luottaa nykyään minuun ja siihen, että tapahtui mitä tapahtui, niin yhdessä mennään. :) 

Minusta Romeo on nyt liian laiha ja tuntuu käteen liian luisevalta, mutta tuomari tuntui tykkäävän, joten yritetään pysyä nyt ainakin hetki vielä näissä mitoissa. Pohjavilla on pudonnut kokonaan, joten karvakaan ei häävissä kunnossa nyt ole...

En tunnustaudu edelleenkään varsinaiseksi näyttelyihmiseksi, mutta pakko sanoa, että onhan tämä kuitenkin edes vähän kivaa, kun on ensi kertaa koira, jolla on edes jotain mahdollisuuksia pärjätäkin kehässä... tai no joo, olihan lapinkoira Jessica, joka jäi aikoinaan sitä yhtä sertiä vaille muotovalioksi... sitä viimeistä sertiä kun vaan jaksanut sille millään  hakea.;) 4 kommenttia:

  1. Onnea! Kyllä meillä Carlo kanssa oli melkoista "kyntämistä", kun kuono vaan maassa viisti...

    VastaaPoista
  2. Kiitos Riikka ja onnea myös teille! Ja mitä tuohon maahan kyntämiseen tulee, niin olisitpa nähnyt Romeon junnukehässä... :D Murinaa, älytöntä poukkoilua ja saatiinhan me yksi hylsykin ihan käytöken takia.

    VastaaPoista