maanantai 25. kesäkuuta 2012

Hyvät kepit ja puomi!

Tänään oli maanantaiset agitreenit hallilla. Rataa ei tehty tänään, vaan yksittäisinä esteinä puomia, ohjattuja keppejä ja putkijarrua. 

Aloitin Romeon kanssa puomilla. Vauhtia oli mukavasti, Romeo nousi innoissaan puomille, mutta ei liikaa ryntäillyt. Alastullessa alkoi alkuun ennakoimaan aika korkealta alastulokontaktin pysähdystä, kuten A-llakin helposti tekee... Muutaman toiston jälkeen saatiin kuitenkin muutama nappisuoritus ja tästä jäi kyllä tosi hyvä fiilis.

Kepit tehtiin niin, että eka välistä ohjaus kepeille. Ohjureita ei ollut kummassakaan päässä keppejä ja keskeltä puuttui muutama. Alkuun olin varma, ettei Romeo selviä näin vähin ohjurein, mutta yllättävän hienostihan se sujui. Romeo meni hyvin myös viimeisen välin ilman ohjuria, vaikka aika monelle koiralle tämä näytti tuottavan vähän vaikeuksia. Jotenkin tuntui sujuvan jopa paremmin näin. Kiva nähdä miten se on kepit oppinut, vaikka ei sillä vieläkään sellaista varsinaista kunnon pujottelurytmiä ole! Eiköhän tuo kuitenkin ajan kanssa sieltä tule.

Putkijarrussa koira heitettiin putkeen ja heti kun persauskarvat hävisi putkeen, kevyt tömistys jaloilla ja koiran nimen kutsuminen, jotta koira kääntyisi mahdollisimman jyrkästi heti putkesta tultua takaisin ohjaajaan päin. Palkka oli putken tulopäässä heti putken vierellä. Hyvin meni tämäkin ja Romeo kurvasi joka kerta putkesta sinne suuntaan missä olin.

Rauhaa tapaamaan!

Huomenna lähdemme katsomaan Rauhaa... eli jos kaikki menee hyvin, isä ja tytär tapaavat huomenna toisensa ensimmäistä kertaa! :) Tänään ostin Rauhalle leluja ja puruluita tuliaisiksi. Hippu-brassi saa myös tuliaiseksi jauhelihapihvin... se on sen ansainnut, toimiessaan ihanana houkutuslintuna. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti