sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Holskumaiset tottistreenit ja päälle holskulenkki!

Tänään tehtiin holskumaiset tottistreenit, kun odotukset holskulenkille osallistujilla olivatkin vähän erilaiset. ;D Päätettiin pitää ensin tottistreenit ja tehdä päälle vielä holskulenkki. Mukana olivat Romeon lisäksi Ellin Lakka ja Aurora ja Jarmon Pinu.

Harjoittelin Romeon kanssa seuraamista, liikkeestä maahanmenoa, -seisomista, -istumista ja luoksetuloa ja otettiin kaksi pitkää paikallaoloharjoitusta porukalla. Jarmo ja Hannu sanoivat, että ainakin kolmen minuutin paikalla oloja olivat kummatkin.

Alkuun Romeo tuntui vähän nihkeältä aloittamaan tottistelun, leikkiminen holskuseurassa olisi ollut selvästi mieluisampaa, mutta kun tajusi, että mamma päättää tän homman, alkoi hommat sitten sujua ja Romeo tekikin mielestäni ihan kohtuu hyvää tottista. :) Jarmon kommentti oli ainakin kovin kannustava, kun hän sanoi treenien jälkeen, että huoletta tuolla osaamisella voi kokeeseen mennä.... :) Juteltiin myös BH-kokeesta ja sen vaatimuksista. Tuli jotenkin lopulta sellainen olo, ettei se nyt mikään kamalan paha koe ole, tai millään tavalla mahdoton meidän läpäistä.


Seuraaminen sujui ihan ok, kunhan ensin sain Romeon kunnolla hereille alkukohmeuden jälkeen. ;) Kokeilin vähän pitkäkestoisempaa seuraamista, mutta kontakti turhan helposti vielä katoilee siinä, joten parempi hakea yhä intoa lyhyestä matkasta ja nopeasta palkkaamisesta oikeasta paikasta. Tämä tulee olemaan meillä se beehoon vaikein osuus. Katselin tuossa netistä noita bh-videoita ja seuraamisosio on kyllä aikas pitkä...

Jäävät liikkeet sujuivat jokainen tänään hyvin, mikä oli kyllä suuri ilon aihe, kuten hyvin mennyt paikkamakuukin, vaikka ihan vieressä makasi ihana Lakka. Toisella kerralla nousi ylös, ei ollut kuitenkaan aikeissa mennä minnekkään. Jouduin karjaisemaan ja palauttamaan maahan, mutta Hannu arveli, että syynä saattoi jo olla palelu nousuun. :( Höpöteltiin samalla ja koirat olivat maanneet pitkään kylmässä maassa. (n. 3-4 minuuttia) Harmi, etten ehtinyt vapauttaa yhtään aikaisemmin.

Luoksetulo muuten taas ihan ok, mutta tulee siis suoraan sivulle perusasentoon eteentulon sijasta. Eivät kuulemma ole BH-kokeessa kuitenkaan turhan tarkkoja tuosta, joten en ota siitä nyt tässä vaiheessa mitään paineita. Tottispuolella alentavat tuosta pisteitä, joten katsotaan nyt.

Juteltiin porukalla holskujen kanssa treenaamisesta, vietistä ym, ja sain kyllä taas tosi hyviä vinkkejä treenaamiseen ja paljon intoa. :)

Eli jatkossa yritetään rakentaa yhä suurempaa intoa niin, että otan Romeon autosta, leikitän ja nostan vietin mahdollisimman korkeaksi, lyhyt treeni, koira autoon ja tauko. Tärkeää olisi, että kun koira on innokkaimmillaan treenien lopetus. Hetken päästä sama uusiksi jne. Lyhyempää treeniä kun mitä tähän asti ja usein.

Käskyjä vain yksi, napakka sellainen. Alan helposti antamaan lisäkäskyä, jos koira ei toimi heti oikein. Pakotetta hihnan avulla voisi myös jonkin verran käyttää, jos koira tietää varmasti mitä siltä vaadin ja tietysti osaa varmasti myös vaaditun asian ja, että pakote tulee oikeaan aikaan.

Treenien jälkeen otettiin rekut autoihin ja ajeltiin metsätielle ja tehtiin päälle vallan mukava metsälenkki. Valitettavasti kuvia ei tuolta metsästä ole, kun lunta alkoi sadella sen verran, että kamera jätettiin autoon. Hyvin tulivat kolme holskutyttöä keskenään toimeen, kunhan alussa piti vähän murrailla toisilleen. Romeo oli tietysti onnensa kukkuloilla tyttöjen kanssa metsässä hengaillessa. Pinu sai tänään osakseen kaiken Romeon rakkauden, Ellin vähän enemmän kipakoiden tyttöjen sijaan. :D

Mukava päivä siis. Tämä täytyy ottaa uusiksi ja alustavasti suunniteltiin tiistaille jo uudet tottistreenit Ellin kanssa. Mukaan saa tulla myös kaikki halukkaat! Paikka tarkentuu vielä, mutta suunnitelma on mennä Muurameen Mäkelänmäen koulun kentälle. Perjantailla ajateltiin myös jotakin holskutoimintaa, katsellaan mitä sillon keksitään. Hakua?! Onpa kyllä tosi ihanaa, kun täällä Keski-Suomessa on näin aktiivista holskuporukkaa.

Loppuun muutama kuva tältä päivältä

Lakka ja Aurora pistävät Romeon ruotuun... 

Jiiihaa! Täältä tullaan! 

Äitii! Nää kiusaa... !

Tytöt kuiskuttelemassa Romeon korvaan...

1 kommentti:

  1. Hmph, autoa odotellessa... meiltäkään ei Muurameen ole matka eikä mikään jos jossain siellä tottistella meinaa, täytyy vaan saada ne renkaat alle taas jossain vaiheessa. Mukava päivä on näyttänyt olleen, hyvä niitä sulkeisiakin on väliin pitää. :D

    VastaaPoista