lauantai 5. marraskuuta 2011

Hyvä koira!


Kuten joku voinee huomata, ollaan aika lailla innostuttu hakuilun ja esineruutuilun ihmeelliseen maailmaan. ;) Lumet, älkää tulko vielä. Tämä kun on niin hauskaa! Pitkällä metsälenkillä tehtiin taas monenlaista koirien kanssa.

Esineruutua kolmella esineellä, yksi ukko (Moorelle kaksi) ja monta luoksetuloa aina perusasentoon asti. Kuten otsikkokin kertoo, Romeo oli vallan pätevä taas tänään.

Luoksetuloja otin pitkin lenkkiä useamman kerran. Kerran jätin paikalle ja siitä luoksetulo. Virtaa oli, mutta tuli hyvin ensin eteen ja siitä kiepauttamalla sivulle. Jäi ihan hitusen vinoon, joten korjasin. Muuten kutsuin aina silloin tällöin ja wubba palkaksi hyvästä sivulletulosta. Vaan ja ainoastaan täydellinen suoritus kelpaa ja Romeo tietää sen. :) Tätä ollaan tehty paljon myös ruokakupin avulla ja saatu liike jo suhteellisen varmaksi.

Loppulenkistä edellä meni vieras koira ja Romeo oli aika kiihtyneenä menossa sen perään. Tänne-kutsu ja hyvin tuli ja kiersi nyt takakautta sivulle. Takakautta sivulle tulo olisi Romeolle ehkä luontevampaa kokonsa puolesta, mutta koska tuntuu osaavan hyvin molemmat tavat, ja persuus viimeinkin pyörii todella hienosti, ihan saman kummin se sen sitten lopulta tekee.


Haku
Yksi ukko n. 70 metrin päässä syvällä metsässä. Romeo ei nähnyt mihin ukko lähti. Hyvin vauhdikkaasti löytyi taas ukko. :) Hyvin oli Romeo osannut hyödyntää tuulen suuntaa. Huomenna hakuillaan sitten lisää holskuporukan kanssa. :)

Esineitä tänään kolme: Sählyhanska, puuharja ja kännypussi. Hyvät ja suhteellisen suorat pistot ja esineiden luovutukset käteen saakka. Luovutukset sujuvat viimeinkin hyvin ja se on iso ilon aihe. Haravointihommissa Romeo tarjosi palloa käteen asti. Nostaa hyvin, kun ei kumartele yhtään. Pitää vielä paikallaan niin kauan, jotta saa pallosta hyvä otteen. On siitä varsinkin viime aikoina tullut varsin taitava koira.Palkkana, aina yhtä ihana ja maailman paras wubba! :P

 
Loput hakukuvat lisäsin Romeon omaan kuvakansioon, eli

 >> TÄNNE

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti