sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Hakutreenit

Tänään oli hakutreenit. Mukana treeneissä oli peräti VIISI pitkäkarvaa, (paikalla oli kaikkiaan 12 pitkäkarvaa yhteensä jos Auroran pennutkin lasketaan!) yksi lyhytkarva holsku sekä karjakoira Motti.

Nyt oli tuuliapuja jo vähän liiankin kanssa. Tuulen suunta vaihteli jonkin verran, joten piilot olivat tänään tehty alla olevan kuvion mukaisesti. Kaikki koirat hyödynsivät hyvin tuulta ja maalimiehet löytyivät hienosti.

Koirien mukaan tehtiin harjoitukset. Romeolle otettiin kolme maalimiestä niin, että Romeo ei nähnyt muuta kuin, että ukot lähtivät autoilta metsään. Ukko 2 oli Loomeon tuuli lakas;) ja muilla piiloilla olivat vieraat maalimiehet. Koko matkan parkkipaikalta keskilinjalle kävellessä Romeo vinkui ja haukahteli vetäen kovasti. Hyvä olisi, että koira olisi aika rauhallinen, mutta näin alkuvaiheessa tärkeintä kai kuitenkin on se, että intoa hommaan on ja sitä kyllä Romeolla riittää.

Romeo lähti hyvin määrätietoisesti ja lujaa, oli kuulemma käynyt Ukko 3:n piilon lähellä, mutta kääntynyt sitten vauhdilla vasemmalle puolelle ja hakien sieltä ensin tärkeimmän... eli oman ukon. :) Seuraavalla kerralla oma ukko jää maalimiehistä pois, koska vieraatkin löytyvät hyvin ja niiden kanssa hommat sujuvat nyt jo hienosti.

Keskilinjalta lähetin seuraavaksi oikealle, eli Ukko 1:n luo. Hyvin löytyi sieltä suunnalta ukko ja annoin muutaman askeleen avun Romeolle, sen vilkaistessa minuun ennen piilolle menoa. Onnellisen ja pollean näköisenä wubba suussa sieltä tultiin takaisin. Kolmas ukko löytyi myös hyvin suoraviivaisesti, eikä rohkaisuja nyt enää tarvittu. Palkaksi tästä patukka.

Paljon parempaa kuin viime viikolla! Romeo leikki maalimiesten kanssa ja oli kyllä aivan eri koira kuin mitä viimeksi. Jo autosta tullessa häntä heilui maalimiehille ja homma oli selvästi jo tuttua. Koko treenien ajan Romeo oli hyvin rento ja leikkisä tarjoten löytämilleen maalimiehille leluja leikittäväksi ja nautti vieraista ihmistä. On se niin ihana murunen.

Treenien jälkeen ja alussa paapottiin Ellin pikku koiria, eli viisiviikkoisia pikku holskuja, joita oli kuusi. <3 Kovia olivat puremaan ja haisivat vienosti pennulle ja pissille. Yhtään ei kiinnosta moiset ällötykset... ;) Yök.  


1 kommentti:

  1. Olivat varmaan hauskat treenit! Ja aika paljon holskuja! Ihana tuo kuva pennuista, niin hassut ilmeet! :D

    VastaaPoista