sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Holskumaiset hakuilut

Sunnuntaiseen tapaan tänään oli hakutreenit. Romeolle kaksi maalimiestä niin, että näki autoilta kun ukot poistuivat metsään. Kolmas niin, että näki lähdön, jonka jälkeen näkyvyys peitettiin.

Ekasta maalimiehestä sai hyvän vainun ja lähti erittäin innokkaasti liikkeelle ja löysi hyvin. Palkkana tällä kertaa ruokapalkka, eli maalimies tarjoili lihapullaa... :) Lihapullia oli kaksi. Otti alkuun vain yhden vähän sen näköisenä, että saisiko tästä ottaa... :P Ihan reipas oli kuitenkin piilolla.

Toiselle ukolle meni hyvin, saaden lähes heti vainun ja käyden lähellä piiloa. Epäröi vähän, joten kävelin vähän piiloa kohti rohkaistakseni koiraa. Lopun eteni varmasti. Palkkana oli wubba ja sillä leikki. Alkuun oli ollut vähän sen oloinen, että: " anteeksi, antaisitko nyt sen wuban niin pääsen tästä pikaisesti lähtemään..." mutta kun wuballa oli vähän leikitetty, oli sitten innostunut itsekin kovasti leikistä. :) 

Kolmannelle lähti hyvin, mutta n. puolessa välissä vähän epäröi ja tuli vähän takaisin päin, jolloin otin muutamia askeleita piiloa päin, jolloin lähti taas lujaa etenemään ja löysi hyvin. Palkkana maalimiehellä oli pari lihapullaa. Kelpasi hyvin, eikä kuulemma ollut yhtään ujostellut. 

Oikein hyvät treenit tänään ja ruokapalkka tuntuu toimivan myös ihan mainiosti Romeon kanssa. Koko ajan Romeo on saanut lisää itsevarmuutta ja menee yhä varmemmin maalimiehille. Löytää ne aina hyvin, mutta väliin epäröi mennä piilolle. Koko ajan kuitenkin edistyy tässä, jotenka oikein tyytyväinen koiraan tältä osin. 

Loppuun Moorekin pääsi myös hakuilemaan ja vieraalle ukolle. :) Näki kun ukko lähti. Ukko löytyi varmasti, vaikka puolessa välissä unohtuikin hetkeksi hajujen ihmeelliseen maailmaan... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti