lauantai 12. marraskuuta 2011

Esineruutua

Tänään tehtiin esineruutua kolmella esineellä. Esineruutu otettiin heti lenkin alkuun, mikä ei selvästi sovi Romeolle. Turhat höyryt ensin lenkillä pois, jotta koira keskittyy hommaan paremmin. Tekeminen ei ollut ollenkaan parasta Romeota. Romeon vatsa oli aika sekaisin koko lenkin (syönyt paljon luita) ja olisiko tämä ollut syynä sitten koiran vähän huonoon vireeseen? Huomattiin tämä sitten vasta ruudun jälkeen.

Nosti hyvin ekan esineen ja se suussa viuhu aluetta sinne tänne, tuomatta esinettä heti, kävi asioilla ym. ym...:(  Toinen esine tuli kuitenkin ihan hyvin ja hyvä luovutus. Kolmas ei meinannut löytyä millään, vaikka kuinka haki ja haki. Otin lopulta uuden lähetyksen eri paikasta, jonka jälkeen löysikin esineen heti. Nyt toi hyvin ja luovutti käteen, joten pääsin palkkaamaan.

Välipalkkausta en ole enää aikoihin käyttänyt, muuten kun sanallinen pieni kehu, ennen uudelle esineelle lähetystä, joten palkka tulee vasta kun kaikki kolme esinettä on tuotu. Hyvin tuo toimii Romeolle ja tietää esineiden välillä, että homma jatkuu vielä.

Muutamia luoksetuloja otin myös. Kivasti ja oikein hyvällä ilmeelle tulee sivulle. Ruokupilla on saatu paljon hyvää aikaiseksi, ihan ehdottomasti paras tapa opettaa asioita ja seuraavaksi yritän saada kupin avulla tuon liikkeestä maahanmenon taas toimimaan kunnolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti