sunnuntai 21. elokuuta 2011

Neljällä esineellä


Viikonloppu vietettiin mökillä hyvin liikunnallisissa ja touhukkaissa merkeissä. Perjantaista sunnuntaihin tehtiin pitkiä lenkkejä ja Romeo sai olla lähes koko ajan vapaana. Romeo kyöräsi lintuja ja teki paljon pistoja metsään, mutta en raaskinut oikein kieltääkään, ;) niin mukavaa poitsulla oli ja saipahan ainakin kunnolla liikuntaa laiskan kesän jälkeen. Se siis vaan juoksi ja juoksi pelkästään juoksemisen ilosta...


Mökillä tehtiin myös neljällä esineellä esineruutua. Esineenä olivat; lompakko, rannehikinauha, dummy (ei se Romeon rakkain) ja yksi "koiran lelu".

Esineet olivat maastossa näin. Lompakko ruudun keskellä, rannehikinauha kulman vasemmassa alareunassa, dummy ruudun yläreunassa keskellä ja "koiran lelu" ruudun oikeassa kulmassa keskivaiheilla.

Intoa oli ja Romeo vonkui ja piippas taas ennen lähtöä. Ekana nousi koiran lelu. Sitä piti matkalla mälvätä ja viskoa minkä kerkesi ja tuominen oli hidasta ja lopussa piti vähän houkutellakin tuomaan perille. Päätin, että kaikki ns. liian kivat lelut jäävät nyt pois ja palaamme käyttämään vaan näitä kunnon esineitä.

Seuraavana nousi lompakko, jonka Romeo toi hyvin ja mälväämättä. Sitten oli vuorossa hikinauha, jonka kanssa ei myöskään ollut mitään ongelmaa. Hyvin lähti vielä neljännelläkin lähetyksellä ja osasi irrota hyvin aina yläkulmaan asti, kun ensin tutki pikaisesti ruudun alaosan. Hyvin löysi dummyn, eikä jäänyt yhtään mälväämään sitä kun näki, että aloin viritellä palkkaa esille ja kehuin kovasti. Välipalkkana oli pallolla leikkiä ja loppupalkkana whiskasta.

Ei hassumpi treeni. Romeo toi hyvin esineet, mutta ns. leluja alkaa helposti heitellä ja mälvätä, joten niitä en jatkossa taida enää viitsiä käyttää. Toisaalta nuo ovat kyllä tehneet tehtävänsä ja tuoneet hommaan vielä lisää intoa. =)


Illat Romeo riekkui keppien kanssa, uiden tai kuoppaa kaivaen... >> Romeon touhuja lisää

Illalla oli sitten mökillä maailman väsynein holsku, joka yritti näyttää huvittavan terävältä, kunnes silmäluomet lurppasivat kiinni ja poika sammui...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti