keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Jumit pois...


Romeota kävi eilen Erika hieromassa kotona. Kokemus oli Romeolle uusi ja selvästi varsin mieleinen, kunhan R ymmärsi ensin mistä on kyse. Romeo nautti kovasti hieronnasta ja hierontakokemus oli alkuun vähän jännittyneelle raitapojalle oikein hyvä.

Kireyttä ja pieniä jumeja oli ja niitä Erika käsitteli, ei mitään suurempaa kuitenkaan. Romeo istuu vähän yli, joten istuma-asentoon kannattaa kiinnittää huomiota. Käskystä istuu hyvin, mutta vapaalla istuu pepullaan. Liikkeet näyttivät varsin hyviltä Romeon juostessa, eikä näyttelyharjoituksissa esiintyvää takajalkojen ahtautta ollut havaittavissa. Romeo seisoikin suorassa vetämättä jompaa kumpaa jalkaa vartalon alle, kuten se jossain vaiheessa pyrki tekemään. Erika arveli tuon johtuvan siitä, että lihakset olivat lämmenneet hyvin, koska olimme tehneet ennen hierontaa parin tunnin lenkin. Eli koira kannattaa juoksuttaa hyvin, jotta sen liikkuminen on kaunista katseltavaa. Tuota takajalkojen ahtautta ravissa on esiintynyt talvella ja luulen sen liittyvän lantion ja selän jumeihin, koska Romeon liikkuminen ja varsinkin takaliikkeet ovat aina olleet hyvät ja ilmavat, eikä mitään ahtauteen liittyvää ole aiemmin ollut.

No nyt sitten otetaan muutama päivä rauhallisesti, jotta hieronnasta saataisiin mahdollisimman hyvä hyöty. Ensi viikolla hierotaan vähän lisää, nyt kun Romeo on tottunut hommaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti