sunnuntai 15. toukokuuta 2011

AVO-ERI AVK1 SA PU1 SERT ROP!!!

  

Viitasaaren ryhmänäyttely 15.5.2011

Mieletön viikonloppu!! Viikonlopun aikana kolmelta eri tuomarilta, (joista yksi hollanninpaimenkoirien erikoistuomarilta hollanninpaimenkoirien erikoisnäyttelyssä), laatuarvostelu ERINOMAINEN. Yksi ROP, yksi SERTI,  varaserti ja kaksi kunniamainintaa! Suhtautuminen tuomariin: rodunomainen lähestyttäessä ja yhdessä arvostelussa maininta "nice temperament
Kolme näyttelyä kahden päivän aikana ja Romeo esiintyi aina ryhmäkehää myöten hyvin itsevarman rauhallisesti ja ylväästi ja sitä oli todella hienoa esittää. Romeosta kuoritui viikonlopun aikana vallan upea näyttelykoira. . 


JA TARITA´S RULEZ!!!! 
ROMEON SISKO (Tarita´s Golden girl) VSP!!!! 
Sisko ja sen veli 
KUVIA < linkki!!

4 kommenttia:

 1. Ei vitsi, upeeta menestystä näyttelyissä. Sehän on aina tiedetty, että Romeo on KOMEA, mutta nyt se on tajunnut sen itsekin ja esittää vartensa sen mukaan! <3 Onnittelut!

  VastaaPoista
 2. UPEAA, ONNEAONNEA ONNEA !

  Tämä oli odotettavissa, sen verta hieno koira Romeo on ! ;-)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Noora! Ihan yli odotusten viikonloppu meni. =) Tämä oli aika työvoitto minulle ja tuntuu kyllä varsin hyvältä. Ex-rähinäroope jaksoi vielä myöhään iltapäivällä RYP:pi kehässäkin esiintyä arvokkaasti ja erittäin kauniisti, vaikka ryhmien kokoamakehä oli todella ahdas ja koirat tiukassa. Ei tarvinnut poikaa hävetä missään vaiheessa ja edusti pitkiksiä hienosti. :)

  Olet varmaan ihan oikeessa tuohon miten se itsensä nykyään kantaa. Se on saanut viimeisen vuoden aikana ihan hirmuisesti lisää itseluottamusta ja tuo näkyy Romeossa ulkoisestikin valtavan hyvin. Se luottaa nyt sataprosenttisesti minuun ja suhde meidän välillä on kunnossa. Ihan uskomattoman hieno koira siitä on tullut ja varsinkin kun alku oli mitä oli, niin tuota osaa kyllä todella paljon arvostaa . <3

  VastaaPoista