lauantai 14. toukokuuta 2011

Erkkari & Äänekosken ryhmis


 

Tänään lähdettiin hollanninpaimenkoirien erikoisnäyttelyyn Äänekoskelle. Samassa paikassa oli myös ryhmänäyttely ja kehät oli laadittu alkamaan niin, että kumpaankin oli mahdollisuus osallistua. Aika harvinaista käydä kahdessa koiranäyttelyssä saman päivän aikana... 

Hollanninpaimenkoirien erikoisnäyttely 

Tuomari Anne-Marie Beenen-Sluyters, Alankomaat hollanninpaimenkoirien erikoistuomari

 AVO-ERI AVK3

2 years. Nice masculine expression. Little bit wide in skull. Prefer darker eye. Little bit loose lids. Nice topline. Well built up. He has good bone and feet. Croup a little bit slouping. Very nice coat and colour. Moves very well with nice tail carriage. Nice temperament. 

Äänekosken ryhmänäyttely 
Tuomari Reijo Tuovinen, Suomi

AVO-ERI AVK2 SA PU2 VASERT

Hyväluustoinen ja tilavarunkoinen uros. Hyvä pää. Hyvä väritys. Oikea karvanlaatu. Hyvin kulmautuneet raajat. Hyvä askelpituus.   

Romeo oli aivan loistava tänään!! Sen käytös oli todella upeaa, hyvin rentoa ja leppoisaa ja koiraa oli todellinen ilo esittää! On se niin paljon muuttunut vuodenkin aikana. Olen siitä iha mahrottoman ylpeä! 

Päivän saldo oli kerrassaan upea ja oikein mukavat arvostelut tulivat! Maininta "Nice temperament" erityisesti tuntuu oikein hyvältä. 

Onnea myös Romeon sisko Tyynelle (Tarita´s Golden Girl) upeasta VSP:stä ryhmiksessä jälleen kerran. !! Huomenna sitten matkataan Viitasaarelle, jossa uusi koitos... 


Romeon kaunista menoa 


Hampaiden tarkastelua
Väliajalla ehti painia myös Sinnan >  (kuvassa) kanssa sekä leikkiä sisko Tyynen kera. :)

Kuvia erkkarista ja ryhmiksestä täällä >

Ps. Ja joo. Sekä mun, että Romeon kampauksissa on aika lailla toivomisen varaa. :D Päivä oli  näet aika tuulinen... 

2 kommenttia:

  1. Onnittelut! Vaikka ei sen kummemmin tunnetakaan niin tuli itsellekin iloinen olo että teillä on mennyt noin hyvin ja Romeo toiminut noin upeasti. Tiedän kokemuksesta miten hyvältä nuo onnistumiset tuntuvat sen harmaan nauhan jälkeen. Hyvää työtä olette tehneet, jess. :)

    (ja kiitos galleriasta!)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Sanna! Tunne on nyt todella hyvä. Tuskin hehkuttaisin näin ja olisin näin onnellinen jos kaikki olisi käynyt ns. helposti. Tämä on työvoitto minulle. Takana on niin paljon itkua ja kyyneleitä ja kovaa työtä. Näin paljoa en kuitenkaan odottanut... Romeo on kuitenkin niin hieno koira, niin luonteensa kuin ulkonäkönsäkin puolesta.

    VastaaPoista