tiistai 31. elokuuta 2010

Noutoa ja tokoa


Syksy saapuu... 

Onpa kivaa kun on viileitä ja syksyisiä ilmoja. =) Pitkiä ihania metsälenkkejä koirien kanssa ja mukavaa reenaamista metsässä; esineitä ja noutoa. Välillä pellolla juoksentelua. Kyllä tämä syksy aina yhden kesän voittaa. ;) 

Noutoa ollaan reenailtu paljon ja se sujuu hyvin. Nopeutta palautukseen voisi saada vielä lisää. Romeo ei aina oikein malttaisi tuoda noudettavaa ihan yhtä täysillä kun mitä lähtee sitä hakemaan...

Tokoa/tottista ollaan tehty myös ja paikallaolo sujuu nyt myös istuen. Ilman häiriötä jaksaa vallan mainiosti  olla paikallaan jo pidemmänkin ajan. Tähän täytynee alkaa lisäämään enemmän häiriötreenejä.  

Perusasento on Romeolla oikein hyvä. Sivu-sanalla osaa ottaa jo oikean paikan ilman käsiapua. Liike kun pysähtyy, R istuu automaattisesti sivulle.

Seuraaminen on vähän niin ja näin. Kontakti riippuu kovasti päivästä ja keskittyminen on Romeomaista; joskus oikein hyvää ja joskus oikein huonoa. Varmuutta tekemiseen pitää saada lisää. Seuruutan nyt hyvin lyhyttä matkaa, jotta saadaa koko ajan onnistumisia ja hyvässä kontaktissa.

Laiskoina päivinä, töiden jälkeen, vien pojat vaan pellolle juoksemaan... Ihan hauskaa näyttää niillä aina olevan. =) Ei kommentteja:

Lähetä kommentti