sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Sunnuntain tokoilut...Heti eilisen tokon starttikurssin jälkeen jatkoimme vielä tänään tokon porukkatreeneillä. =)Ilman mitään sen kummempia tavoitteita lähdimme tänään porukkatokoon. Lähinnä tarkoitus oli touhuta vähän yhdessä ja pitää hauskaa. Eilinen tokoilu oli ilmeisen raskas Romeolle ja tänään koira oli vielä väsynyt. Eilistä hyvää fiilistä ei saatu päälle ja varsinkin treenien alussa Romeo pyrki pörisemään muille koirille. Loppua kohti koiran käytös parantui huomattavasti ja Romeo teki taas hyvää yhteistyötä kanssani.
Namina meillä oli tänäänkin naudan kieltä ja leluina narupallo + patukka. Superhyvä yhdistelmä. =)

Luoksepäästävyys (hampaiden katsominen, kopelointi)Jaa-a. Lunta tupaan. Romeo murisi vähän hampaita katsottaessa. Kurja fiilis tästä. :(

Sosiaalistaminen (toisten koirakoiden pujottelua, hallittuja ohituksia ja kohtaamisia niin, että toiset koirakot tulevat vastaan)Räyh-räyh ja jodlaten alussa, loppua kohden Romeo paransi käytöstään selvästi. =)

IstuIstu-käsky ->nopea vapautus lelulla tai namilla. Toimi hienosti. =)

Maahan
Käskysanalla maahan, palkka jalkojen väliin-> vapautus. =)

Perusasento
Hyvä ja suora korjailun jälkeen -> vapautus lentävällä namilla. =)

SeuraaminenLyhyitä hetkiä ->vapautus lelulla. Ihan Ok.

Luoksetulo vapaana (koirakujaa pitkin)
Upeaa, vauhdikasta ja iloista =). Mamma kiinnostaa paljon enemmän kuin muut koirat koirakujalla. Ylpee! Ihana Romeo... =)

Paikallaolo
Tosi lyhyt harjoitus. Koira istumaan perusasentoon, askel poispäin koirasta, paluu takaisin koiran viereen-> vapautus lentävällä namilla. Nousi kerran, jolloin palautin takaisin. Ensimmäisiä kertoja treenataan tätä, joten ihan hyvä.

Yhteenvetona...
Treenit menivät hyvin mutta tuo hampaiden katsominen ei sujunut siis kovin hyvin. Niin suloinen lauhkea lammas kun tuo otus onkin, niin luoksepäästävyys vieraiden ihmisten taholta jännittää sitä yhä kovasti. Jyväskylän KV näytelmä on viikon päästä ja sinne on sitten Romeo menossa tuomittavaksi.

Valitettavasti en pääse Romeon kanssa tuolloin itse kehään läheisen ihmisen kuolemantapauksen johdosta, joten Romeon esittää silloin Romeon kasvattaja.

Jään pitämään elukalle peukkuja ja toivomaan parasta. =)
Nyt pidetään pidempi tokotauko ja annetaan koiran muhia oppimaansa ja levätä. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti