sunnuntai 11. lokakuuta 2009

Eläintenpäivää viettämässä mätsärissä...

Romeon ensimmäinen match show...

Eläintenpäivää vietimme Jyväskylässä Eläintentapahtumassa, jossa oli mm. match show. Romeo pääsi ensimmäistä kertaa pyörähtämään kehään, ja sai ihan kelpo sijoituksenkin, eli sinisten kakkosen!

Se mikä jännitti eniten minua, oli ehdottomasti luoksepäästävyys ja hampaiden katsominen. Joo, ei täydellistä vielä, mutta yllätyin, miten hienosti Romeo antoi itseään kopeloida, vaikka alkuun väistikin tuomaria. Hampaat saatiin katsottua hienosti, tosin niin, että minä näytin ne tuomarille. Romeo oli kuitenkin ihan rauhassa paikallaan, eikä väistellyt tai peruutellut. Tuomari sai kuitenkin kopeloida ihan hyvin ja Romeon häntä heilui tuomarille, vaikka vähän ujolta Romeo näytti. Oikea muru tässä... Tuntui tosi hyvältä. :)

Ensimmäinen kierros kehässä meni muuten ihan hyvin, paitsi (minun tyhmä moka!), että olin tunkenut monta nakin palaa käteen, ja Romeon yleensä nätti seuraaminen meni pomppimiseksi, kun yritti tavoitella herkkuja minun kädestä. Tosi harmi. Parina meillä oli täydellisesti kulkenut lagotto, joka nappasi paremmalla esiintymisellä punaisen nauhan. Tuomari tuli tässä kohtaa meidän luo, ja sanoi, että erittäin kaunis ja hyväliikkeinen paimenkoira. :))

Sinisten luokassa, jätin sitten nakit pois käsistä, ja annoin niitä harvemmin. Nyt jätkä kulkikin kuin unelma, kauniisti ravaten. Jatkoon mentiin, ja viiden parhaan joukkoon. Sitten Romeota alkoi jotenkin kiinnostaa hurjasti edessä seisova valkoinen paimenkoira, jolle se päästi muutaman pörähdyksen. Tämä luullakseni ratkaisi järjestyksen, eli Romeo sijoittui hienosti sinisten toiseksi. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti