sunnuntai 21. maaliskuuta 2021

Romeo 12-vuotta!


"Ylistetyt olkoot vanhat, jotka ikä on tuhmiksi tehnyt"
- Eino Leino

M-I-H-I-N se aika katoaa.... !? Romeokin jo 12-vuotta! Harmaa kuono ja hidastunut askel. Vanhan koiran utuinen katse täynnä rakkautta. Eino Leinon mietelause viittaa hyvin vanhan koiran erityisoikeuksiin, jotka ovat Romeollakin koko ajan lisääntyneet. Ei niin väliä jos ei aina tottele, tai vaikka kerjääkin ruokapöydästä. Mitä enemmän koiralla on ikää, sen leväperäisemmät säännöt meillä ainakin on, kunnes ne viimeisemmätkin säännöt lopulta jotenkin kummallisesti pyyhkiytyvät pois... 

Niin paljon elämää ja asioita on mahtunut Romeon 12-vuoteen. Tämä blogikin aloitti aikoinaan nimellä Romeon treeniblogi Romeon ollessa pentu. Voi miten vähän tiesinkään silloin koiraurheilusta, mutta se innostuneisuus ja hirveä halu oppia lisää paistaa edelleen noista vanhoista blogikirjoituksista. Silloin elettiin vielä koirablogien kulta-aikaa, toisin kuin nyt, jolloin suurin osa blogeista on  valitettavasti tullut jo tiensä päähän.  

Päivänsankari Romeo voi tällä hetkellä kohtuullisen hyvin ja nauttii keväästä. Olen viennyt sille maton ulos, jossa se lepää usein auringon lämmittäessä turkkia. Voimat ovat jo vähenneet, mutta mieli on iloinen. Romeo pääsi käymään myös pari viikkoa sitten hallilla ja kokeilemaan Hoopersia. Lähes kuuron koiran ohjaaminen on hieman haasteellista, mutta pappa kyllä tykkäsi! 

Kultainen pappakoira, 

tämän blogin kiistaton johtotähti, 

Paljon, paljon Onnea rakas raitapoika. 💝


Muistoja vuosien varrelta


Suuria tunteita, yhdessäoloa, näyttelyitä, treenejä, kisoja...  


Mejää, agia ja tokoa ja suuria unelmia. 



Kaksi terrieriä ja paimen...


Romeo ja Rauha-tytär


Romeo on kiistatta komein ja ehkä myös vaikein koirani koskaan. Rasittava, mutta äärettömän rakas. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti