sunnuntai 29. marraskuuta 2020

Hyppyjä ja hakua

Myyn kanssa käytiin pitkästä aikaa tekemässä pk-hypyt. Yleensä hypytän Myytä vaan kokeissa, koska hypyt ovat aina olleet Myyn vahvuus, eikä Myyllä ole ollut hypyissä ongelmia. Viime kokeessa Myyllä oli kuitenkin yllättäviä vastoinkäymisiä noudoissa. Myy kiersi metrisen paluuhypyn, toisaalta korjasi sen sitten pystyesteellä, jonka takia menetettiin noudoissa paljon pisteitä. Myy on koira, jolla on valtava tarve miellyttää, eikä se tee koskaan "tahallaan" virheitä. Jos se ei hyppää, siihen on varmasti hyvä syynsä. Heti tuli mieleen, että onko Myy kipeä jostain? Heittosuunta oli kokeessa kyllä hieman erikoinen, koska kapulaa heitettiin kentältä ns. poispäin kun yleensä kapulaa heitetään kentälle päin. 

Kokeiltiin sitten kuinka se hyppy kulkee, vai kutsuuko Myytä jo hyvin ansaitut eläkepäivät. Mitä vielä!! 🤩 Typykkä leiskautti vaivattomat ja ilmavat hypyt muuten hyvien treenien päätteeksi, joten sehän tietää sitten sitä, että talvi mennään taas tavoitteet (jälkikokeet) kirkkaana mielessä. 


Carulle on tehty pari kertaa kuvassa olevaa hakurataa, jossa pointtina on ollut se, että maalimiehet kiertävät piiloille niin, ettei Carun jäljestys edelliseltä piilolta maalimiehelle onnistu. Liikkuvia maalimiehiä ei käytetä vaan ukot tulevat piilolta keskilinjalle ja maastossa mennään yksi ukko kerrallaan. Carun jäljestys on jäänyt, mutta tilalle on tullut vähän muuta säätöä, kuten esimerkiksi juoksemisen riemua... 

Carun maalimiesmotivaatiota on pyritty vahvistamaan leikin avulla. Myyn cuzit on otettu käyttöön maalimiehellä ja leikki alkaa viimeinkin sujua myös maalimiehen kanssa ja Caru palkkautuu nyt hyvin.

Kovin on ollut rikkonaisia treenejä viime aikoina.  Viimeksi Carun lähetykset olivat hyvät, mutta jo ekan piilon ohi huristi maastopyörä, jonka hajuvanalle Caru lähti ja sitten jo heti seurava häiriö oli nainen joka tallasi pk-jälkeä keskelle meidän hakurataa... 

Jos jotain positiivista, niin Caru tulee kutsuttaessa keskilinjalle mikä ei vielä hetki sitten onnistunut ollenkaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti