sunnuntai 19. tammikuuta 2020

Arapiekkatottispäivä Tuusulassa


Lauantaina käytiin Tuusulassa Carun kasvattajan järjestämässä tottispäivässä. Carun sisaruksia oli mukavasti paikalla ja oli mukavaa vaihtaa pentukuulumisia. Kovapäistä sakkia kuuluu muutkin pennut olevan... 😅

Caru ja Myy olivat molemmat mukana. Caru keskittyi hienosti tekemiseen myös vieraassa hallissa  ja oli muutenkin hyvin rento kaveri koko reissun ajan. 


Carun Taisto-isä (High-spirited Cataja) oli myös paikalla.



Carun tekemistä videolla. Leikittämistä ei voitu ottaa, koska pennuilla on nyt hampaiden vaihtuminen ajankohtaista. Kati muistutteli, ettei vielä liikaa teknisiä treenejä ja käytiin läpi vähän palkkaamiskuvioita.


Sunnuntaina päästiin pitkästä aikaa hakumetsään! Molemmat belgit olivat mukana ja treenien jälkeen oli kyllä hyvin onnellisia koiria. Myylle on koulutuksellisesti tehnyt pelkästään hyvää pennun tulo ja se antaa nyt parastaan joka treenissä. Odotan todella innolla ensi kauden hakukokeita.

Carun treeneihin saatiin viimeinkin hyvä tuuliavut. Vein pentua hihnassa niin lähelle maalimiestä, että se sai varmasti hajun maalimiehestä. Ei jäänyt kyllä epäilyksiä saiko pentu hajun vai ei. Korvat päätämyöten, häntä heiluen ja takamus pyöri villinä. Olisipa hienoa jos hakukausi vielä tästä jatkuisi... tai siis alkaisi, vai siis miten päin tämä kuuluisi ajatella? 😅

Pikku pätkä Carun treeneistä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti