maanantai 19. maaliskuuta 2018

taukoa & terveyskuulumisia...


Ei siis mitään tapahtumia, mutta kirjoitellaan kuitenkin! Kevät etenee vauhdilla ja jääkelejä on vielä riittänyt kylmien öiden ansiosta. Koirat ovat saaneet nauttia lähes jatkuvasta vapaudesta ja ovat ne nauttineetkin. Lenkkejen jälkeen on nurkat ja sohvat täynnä tyytyväisinä tuhisevia eläimiä. Koirien aurinkolaseja on muuten myynnissä ja ensi keväälle tarvitsee varmaan sellaiset viimeistään hankkia.. ja kyllä, olen ihan tosissani. 😎

Treenattu ei olla Myyn kanssa sitten Korrin viettisemman. On pidetty taukoa kaikesta tekemisestä ja tauko tekeekin oikein hyvää! Pari hallikertaa on vielä tulossa huhtikuussa, yksi rauniopäivä Kouvolassa ja sitten taukoillaan taas maastokauden alkuun asti, jota jo odotan ihan into piukeena!  
Romeon vointi on mennyt pikku hiljaa parempaan suuntaan ja se on päässyt lenkkeilemään Myyn kanssa jo pidemmillekin lenkeille. Hetkittäin se vaikuttaa ihan terveeltä ja iloiselta holskulta, joka tykkää leikkiä frisbeellä. Juoksee, hyppii ja esittää kaikenlaisia holskumuuvveja. Kevät on piristänyt sitäkin, vaikka narttujen hajuista se ei taida tänä päivänä enää niin ymmärtääkään... Tai tiedä sitä sitten mitä se muistaa. Ruoka maistuu hyvin. Nutrolin nivelvalmiste ja piimä ovat olleet päivittäisessä käytössä. Romeo nukkuu yönsä rauhallisemmin, eikä vaikuta ainakaan kivuliaalta. Kortisonia menee joka toinen päivä kilpparilääkkeiden lisäksi ja mahansuojaksi Romeo saa koko ajan inupekt fortea. Koirien lääkemäärä on tällä hetkellä aika iso kun kilppari- ja Mooren Vetoryllääke ovat päivittäisessä käytössä, mutta tärkeintä tietty, että koirat voivat mahdollisimman hyvin. 


Myy myös mennä porskuttaa terveenä eteenpäin - ainakin kunnes toisin todistetaan. Myylle ei ole pissavahinkoja enää sattunut. Proplain lääkettä annoin pari päivää, jonka jälkeen lopettelin lääkkeen, eikä vahinkoja ole enää tullut. Lumen syönti ja suurempi kuormitus/juominen pissaamisen syynä? Myy on saanut palautusjuomaa ennen pidempiä lenkkejä ja vähän myös lenkkejen jälkeen. Jauhetta lisätään veteen ja koirille se kyllä maistuu ihan ihmeen hyvin. Annoin sitä Romeollekin vähän ennen pidempää lenkkiä. Pitkiä kävelylenkkejä tehdään paimenten kanssa, mutta tällä hetkellä ei vedätetä Myytä ollenkaan. Kikkarit ja hiihto ovat tauolla aina siihen asti, että saadaan kontrolliverikokeiden tulokset. Myyllähän oli verikokeissa crp ja munuaisarvo ihan aavistuksen koholla. Pissa kuitenkin puhdas jne. Menee lääkärin mukaan vielä normaaliuden rajoissa, joten ei pitäisi olla syytä huoleen. Varmuuden vuoksi kontrolloidaan kuitenkin verikokeet ja tutkitaan pissa uudelleen. Toivotaan, että sen jälkeen voi palata ihan normaaliin elämään, vaikka kyllä tämä talvi taitaa olla jo taputeltu hiihtojen ja muiden sellaisten aktiviiteettijien osalta. Mooren kanssa käytiin taas Jyväskylän skottilenkillä, josta alla pieni video. Pappa, teini ja vaavi olivat tällä kertaa osallistujina. Kaikki uroksia, mutta ihan sovussa mennään. Joukon uusin vahvistus on nimeltään Jyrki. 💝 Vähän toisenlaista menoa kuin paimenilla.. 😆


Niilo (Loving You Fellow) kävi ensimmäisessä näyttelyssään Jämijärvellä saadeen erinomaisen arvostelun sekä sertin ja Vspin. Onnea meidän ihana Niilo! Niilo vasemmalla..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti