keskiviikko 12. heinäkuuta 2017

Kesäaikaa


Alkuloma ollaan oltu lähes kokonaan mökillä. Muutama sadepäivä on käyty kotona olemassa. Matot on pesty ja talven takkapuut tehty.

Moore ja Romeo (Myystä puhumattakaan!) ovat molemmat nauttineet tosi paljon mökillä olosta ja mikä parasta, voineet myös jotenkin oikein erityisen hyvin. Särkylääkettä ei ole mökkiloman aikana tarvinnut antaa Moorellekaan. Lämpö tekee sillekin nyt pelkästään hyvää. Ei ole liian kuuma, mutta myöskään kylmä ja kosteus ei kolota jäseniä. Moore on jaksanut lenkkeilläkin pikku privatelenkkejä oikein innokkaana, kun vaan on hyvät eväät mukana. Lenkin puolivälissä syödään aina muutama lihapulla. Meistä on tullut näiden lenkkejen myötä ihan ylimmät ystävätkin. Mistäkö tiedän? -No siitä, kun Moore tulee nukkumaan ihan viereen kun luen kirjaa ja katsoo silmiin hyvin tietäväisesti. Mooren suosikki on aina ollut enemmän Hannu ja ihan siitä syystä, että hän antaa Moorelle enemmän herkkuja. Moore on myös jotenkin nyt ihanalla tavalla melko vallaton. Eikä vähiten siksi, että herra tappoi elämänsä ensimmäisen päästäisen. Myy kaivoi sattumalta päästäisen esiin ja päästäisparan juoksu päättyi suoraan Mooren syliin ja sen puraisuun. Tästä papparainen sai sellaista buustia, että loppuajan se kuljeskeli pitkin pihaa kovasti maata nuuksien toiveena, että jostain lähtisi taas uusi päästäinen liikkeelle... 

Romeo myös on käyttäytynyt mökillä kuin pahainen kakara. Tuumaakaan se ei anna periksi Myylle hurjassa alkukiihdytyksessä kun lähdetään lenkille. Se ui paljon, leikkii rannassa autonrenkaalle muristen ja Romeo on usein juuri se, joka aloittaa ne kovimmat riehumisleikit... Vahti on siis oikealla hermolomalla ja se kyllä rentoutuu mökillä ihan ääriään myöten.  

Järviveden lämpökin on ollut yli 20, joten koirat ovat saaneet polskia sydämensä kyllyydestä. Pakko laittaa taas muutama kuva.  


>> kuvia

>> kuikka kaverimme


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti