sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Optimisti näkee rinkilän. Pessimisti reiän

Viikon talviloma hujahti nopeasti, mutta olihan rentouttavaa.

Agissa on mietitty uusia ideoita Myyn hitaisiin kontakteihin. Paineistan helposti koiraa hätäisellä käskyllä, jota Myy ei edes tarvitse. Nyt enemmän kehua peliin. Muuten kaikki sanallinen, otaota-jutut pois ja ohjaan vaan koiran kontaktille. Ainoastaan keinulle jää vihje ja tietenkin mennään aina tilanteen mukaan putkipuomieroitteluissa jne. Rintamasuunta pidettävä myös koko ajan suoraan eteenpäin, enkä saa alkaa kyttäämään/jarruttamaan koiran laskeutumista. Ensin opittu on tässäkin vahvana, joten ei tule olemaan helppoa.

Pitoa ollaan myös tehty. Pito on jo aika hyvä, mutta muu osa noutoa tarvitsee jotenkin lisää ryhtiä. Vauhtinoutoja voisi ottaa taas ohjelmistoon. Myy pitää kapulaa nyt vähän turhan takana, mutta ei haittaa kun ote on hyvä. 


Lauantaina oli Haukkuvaarassa kahden tunnin hallivuoro R.n kanssa. Mukavaa kun oli reilusti aikaa tauottaa ja tehdä asioita. Tottiksessa päästiin tekemään ensimmäisen kerran syksyn jälkeen hyppynoudot. Ne näyttivät tauon jälkeen tältä.


Vähän väljäksi jäi eteentulo, mutta pito on parempi. Koko talven aikana en ole ottanut yhtään irrotusta. Hyppynoutojen lisäksi tehtiin seuraamista, jäävät ja luoksetulo. Liikevirheitä ei tullut ja enemmän pitääkin nyt keskittyä mielentilaan. Siirtymät ovat ne, joissa Myyllä keittää helposti yli ja ääntä tulee. Selkeyttä pitäisi olla itselläkin näissä enemmän ja siirtymätkin mietittyinä hyvin etukäteen. Samassa hallissa tehdään myös agia, joten tuokin vaikuttaa Myyn ääntelyyn. Toisella kentällä saa huutaa, toisella pitää olla hiljaa.

Lomalla jäi aikaa shoppailuun ja ostin itselleni uuden auton.


Myykin kärsi shoppailustani. 😉 Lähdössä treeneihin. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti