sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Vitonen ja hylky...Lauantaina juostiin taas Myyn kanssa Jatin kisoissa kaksi agilityrataa. Tuomarina toimi Rauno Virta ja radat olivat hyvin rullaavia ja mukavia agiratoja. Kisakeppiongelma oli se mitä pelkäsin, joten suunnitelmana oli tehdä hälläväliäkepit.... Tosin tätä ajatusta en ollut vielä selvästikään sisäistänyt ekalle radalle. ;) B-radalla sijoituin keppien oikealle puolelle varmuuden vuoksi, koska on vahvempi puoli Myylle, joka taas rataa ajatellen ei ollut se toimivin, koska rata jatkui vasemmalle. Tämä aiheuttikin sitten sen, että vaihdoin puolta liian aikaisin ja Myy tuli kepeiltä toiseksi viimeisestä välistä ulos. Korjasin kepit väärään väliin ja tästä napsahti hylky. Muuten puhdas rata ja tällä radalla oli A-rataa selvästi nopeammat kontaktit. Voi ihan aiheellisesti kysyä, että miten meni noin niinku omasta mielestäni? 

B-rata.


A-radalla kontaktit olivat huonot ja hitaat. Oma ohjaus oli aikamoista hyppelyä ja pyörähtelyä, mutta rata kulki kuitenkin kohtuullisesti. Huono ohjaus ennen keinua olevalle hypylle ja rima alas. Nyt en varmistellut kepeille millään tavalla (olin vasemmalla puolellakin) ja kepit menivät hyvin. Tuloksena 5 vp. sij 2/6. 

Kivat fiilikset jäi. Kepeistä ei ole nyt sitten kehittymässä sen kummempaa mörköä. Omaa ohjausta täytyy saada ehdottomasti selkeämmäksi ja juoksulinjoja paremmaksi. Tästä on kuitenkin mukava jatkaa.

A-rata. 
Niilo ja R. olivat mukana kannustamassa ja lämppälenkkikavereina. Niilo 5 kk. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti