torstai 8. tammikuuta 2015

Pikku kettu meni jo...

Tiistaina paukkui reipas pakkanen (-17) ja vähän jo mietin lähteäkö hallille ollenkaan. Hallin sisällä pakkasta oli kuitenkin "vaan" -11 ja kun halli oli muuten tyhjä, saatiin lämmiteltyä hyvin koirat tyhjällä kenttäpuoliskolla ennen omaa suoritusvuoroa. Hiki tuli ja oli ihan mukava lopulta treenata. Ennen varsinaisia treenejä tein Myyn kanssa kapulalla noutoa. Myy tuo nyt kapulaa selvästi paremmin ja on nyt ymmärtänyt luovutuksen idean! Pyrin olemaan aavistuksen takakenossa Myyn tuodessa eteen, jotten kuormittaisi koiraa. Jännitteellä saa nyt helposti kestoa lisää ja kapulaa voi jo koskettaakin Myyn irrottamatta otetta.

Kaksi illan treeniryhmää oli yhdistettynä ja tehtiin treenitkin isoratatreeninä kahdella kentällä. Rata oli hyppärirata. (kakkosluokan?)

Päivän sana oli vauhti - tai oikeastaan siis sen täydellinen puuttuminen. En tiedä tekikö pakkanen temput omalle jaksamiselle, mutta kyllä oli koivet nii-in maitohapoilla... Koko ajan oli tunne kun olisi suossa juossut, eikä henkikään meinannut kulkea. Ei ollut kyllä mitään mahkuja pysyä pikku ketun perässä. Rataa piti juosta pari kertaa läpi, ennen kuin tuli edes sellainen tunne, että nyt saattaisi jo vähän jaksaakin. Hyvä muistutus taas siitä, että pitäisi aina muistaa lämmitellä itsensäkin hyvin ennen radalle menoa. Myy oli kyllä taas niin oma näppärä itsensä. :) 

Tässä kuvattuna pätkiä reeneistä. Kiitos Sinille kuvaamisesta. :)


Treenejen jälkeen tein vielä lyhyesti keinua ja A.ta. Keinulla kestää jo hyvin, ettei oma vauhti pysähdy. A.lla valuu yhä helposti läpi jos itse liikun. Palkkaus jatkossa aina maasta ja kontakteihin nyt tuota omaa liikettä lisää. Tarkoitus oli alkujaan korkata Myyn kisaura helmikuussa, mutta nyt näyttäisi siltä, ettei saada riittävästi treenejä kontakteille. Lunta tulee nyt näemmä niin sakeasti joka päivä, ettei huvita lähteä hallille tuossa kelissä...  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti