perjantai 22. elokuuta 2014

Mölliohjaaja...

Tiistaina Romeon kanssa Muuramen kennelkerhon agilitymöllikisoissa. Neljä rataa sarjoissa Möllit ja Konkarit, joista kaikki radat videolla. Kotona analyysi radoista ja jotenkin jäi koko hommasta paskat fiilikset. Romeolle kehut, se teki hyvin, mutta itselle pitkää miinusta... Suurin murhe videota katsoessa oli, ehkä jopa vähän yllättäinkin - oma ääni! Romeo varasti, tästä moitetta, jonka jälkeen kyseinen painostava ja tiukka äänensävy jäi ikävästi päälle. Pieni jännitys (muistaako radan, yleisö), vauhti ja vähän kuriton koira on huono yhdistelmä mun äänelle. Ilo ja kannustaminen katoaa turhan helposti äänestä. Tämän jälkeen ei ole koiralla enää kivaa, eikä olisi mikään ihme jos koira alkaa rauhoitella ja vaikkapa jätättää. Epäreilua ohjausta koiralle ja kurjaa katsottavaa! Missä oli se oma keskittyminen?! Muutenkin unohtelin rataa jne. joten ei voi olla tyytyväinen tekemiseen olkoonkin, että radat olivat melko haasteelliset. Näinköhän tämä laji tulee meiltä jäämään kun ohjaaja ei vaan kehity, vaikka koira kyllä osaa. Plääh.

Joku "lohturuusuke" saatiin kisaavien radalta....


Tässä pari rataa rataa molleistä ja konkarit-radasta. :Torstaina hallille paimenten kanssa. Romeon kanssa kontakteja ja keppejä. Hyvät ja vauhdikkaat kontaktit. Kepeillä pientä säätöä toiseksi viimeisen välin kanssa, syystä että kunnon virittelyjä ei ollut alla. Matalassa vietissä kepit ovat huonot, eli kunnon hetsaukset ja vauhdilla menoksi.

Myyn kanssa vähän tottista ja keppejä. ( >> VIDEO).

Uusi ryhmä alkaa ensi tiistaina. Ollaan nyt Myyn kanssa Jatkokakkosissa. Toivotaan, että Myyn selän puolesta voitaisiin lajia jatkossakin harrastaa, mutta tätäkin täytyy vakavasti miettiä jos selkä ei ala vastaamaan hoitoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti