sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Osteopaatilla

Perjantaina käytiin hoidattamassa Myytä osteopaatti Hanna Kivisellä Kouvolassa. Mielenkiintoinen käynti kaikin puolin kun on vähän skeptinen luonne ja 78 euroa puolesta tunnista on iso raha... Keskustelu meni jotakuinkin näin: "Joo, vähän on nikamat muutamasta kohtaa vinossa, mutta ne kyllä saadaan suoraksi." "Ai, ihanko yhdellä käsittelyllä?!" "Jo, vain". Puoli tuntia käsittelyä ja Myyn selkäranka suorassa ja selän liikkuvuus huomattavasti parempi!

Ensin katsottiin ulkona Myyn liikkeet, jonka jälkeen osteopaatti teki Myylle venytyksiä seisaaltaan ja istualtaan. Tämän jälkeen Myy kyljelleen lattialle varsinaista käsittelyä varten. Si-nivelet ristiluuhun asti olivat jumissa, mutta nekin saatiin kuuleman mukaan hyvin availtua. Näillä kun on suuri merkitys koko selkärangan liikkuvuuteen. Takaliikkeitä seurailtava, ettei askellus lyhene entisenlaiseksi ja jos lyhenee, uusi aika varattava pian. Hanna epäili, että jumit ovat olleet aika kauan, koska liikkuvuus si-nivelissä oli niin huonoa.

Koiraa oli mielenkiintoista seurata. Tällä kertaa Myy ei rimpuillut kuten hieronnassa tekee aina kun kipukohtaa lähestytään, vaan auttoi käsittelyssä painamalla selkää oikeaan suuntaan. Hanna sanoikin Myylle, että sinä autat minua...

Lepoa nyt muutama päivä ja osteopaatti suositteli, että jatkossa vähintään kaksi kertaa vuodessa (minimissään 1 krt./vuosi) kannattaa käydä osteopaatilla, jotta vastaavasti säästäisi eläinlääkärikuluissa... Tällejen jälkeen tietysti mentävä mahdollisimman pian. Kaikkinensa oikein hyvä kokemus. Suosittelen.

Myy odottamassa vuoroaan... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti