sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Hakukausi avattu

Tänään hakuiltiin Tikkakosken maastoissa pienellä porukalla. Lauantaina oli vielä lumeton maa, mutta yöllä satoi myös Keski-Suomeen lunta, joten melko talviset treenit saatiin. Myylle ensimmäistä kertaa kolme valmista maalimiestä ilman apuja. Maasto oli haastava rinnemaasto ja hyvin peitteinenkin, mutta koska tuuli oli kova, uskaltauduttiin yrittämään vähän haastavampaakin treeniä.

Pari lähtöä ja muutama kuva puhelimella kuvattuina:



Myy teki kolme suht suoraa pistoa jokaiselle maalimiehelle hyvin tuulta hyödyntäen, joten treeni onnistui erinomaisesti! Pitäisi nyt vaan jaksaa tehdä paljon myös tuota ilmaisutreeniä, jotta saadaan hommat etenemään. Haukku olisi tuolle kyllä niin luonteva, mutta kun en jotenkin vaan millään tahtoisi tuota Myyn haukkua vahvistaa.... puuh. Rullakoira siitä ehkä sit kuitenkin tulee joo. : p



Romeolle otettiin myös kaksi valmista maalimiestä ja oli muuten otuksessa intoa hakea ukkoja. Hyvin irtosi syvälle ja suoraviivaisesti, eikä ujostellut maalimiehellä. Hyvät treenit molemmilla. Tästä oli hyvä startata hakukausi taas käyntiin. 


Eiliseltä metsälenkiltä >> KUVIA


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti