lauantai 14. joulukuuta 2013

Paluu arkeen ja PMV -13 Rauha

Hannu jätti yllä olevan lapun ulko-oven sisäpuolelle ja tätähän se nyt sitten on - ihan helvetin liukasta joka puolella. Ihmisten lisäksi, Myykään ei saisi liukastella yhtään selkänsä takia, joten lenkit ovat aika syvältä... Kukaan ei ole kehitellyt koirille noita Icebugejakaan, jotka ovat kyllä ihan korvaamattomat näillä keleillä.

Romeo kävi puolestaan Naukkarisen Annella hierottavana torstaina ja kuten arvelinkin - hyppyhalukkuudesta ja Romeon innosta päätellen - juuri mitään jumeja koiralta ei löytynyt! Takareidessä ainoastaan oli ihan aavistus kireyttä. Romeo nautti ihan täysillä hieronnasta ja mikäs oli pötkötellä, kun hieronta ei tehnyt missään vaiheessa kipeetä. Anne sanoi, että Myyn tulo on tehnyt  Romeolle pelkästään hyvää, koska se on nyt parempi kroppansa osalta, kuin mitä se on aiemmin ollut. Harmi, ettei samaa voi sanoa Myystä. :(

Tänään käytiin kuitenkin jo pitkällä metsälenkillä koirien kanssa. Myytä ei voi pumpulissakaan pitää, joten näin nyt mennään ja katsotaan mitä selkä tykkää. Se mikä selkään on tullut - on siellä jo, eikä se siitä muuksi muutu. Erika suosittelikin metsälenkkejä Myylle ja niin, että se saa olla paljon vapaana. Vapaana ravailu ja miksei laukkakin, tekevät selälle pelkästään hyvää. Myy itse oli sitä mieltä, että kevyt ravi ja belgi eivät aina välttämättä kuulu samaan lauseeseen - vapaudesta otetaan nyt kaikki ilo irti. :) Se juoksi satalasissa ilosta suunniltaan, hyppien ja pomppien risujen ja kantojen yli, kuin ei koskaan aiemmin... Pyysi Romeotakin kovasti leikkimään, mutta tämän sentään kielsin tiukasti. Annoin mennä niin lujaa kuin jaksoi ja voi, että miten pieni olikin niin iloinen. :)

Pikku kettu näytti niin kauniilta auringossa... 


Rauha "Romeon tyttö" nappasi tänään uuden tittelin Helsingin Nordic Winnerissä voittaen siellä 23 holskua tullen Ropiksi ja saaden samalla tittelin PMV -13. Rauhahan ei ole vielä kahtakaan vuotta, joten onhan noita "kirjaimia" hirmuisesti jo nimen edessä. :)

Rauha on nyt sitten BY MVA HU JMVA LT JMVA LV JMVA EE JMVA BALT JMVA LTJV-13 LVJV-13 TLNJW-13 TLNW-13 JMV-13 BYV-13 PMV-13 HERTOGIN HADEWYCH V.D. ROZEBORGH.

Onnittelut Katialle ja kauniille Rauhalle!

Rauha ja isukki kesällä 2013
Rauha ja Myy kesällä 2013

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti