perjantai 20. joulukuuta 2013

Lomalle!

Nyt alkoi sitten se virallinen joululoma sairasloman sijaan (olen ollut vatsataudissa muutaman päivän) ja töihin palaan vasta 2. päivä tammikuuta. Treeniseuraakin siis saatavilla...

Koirat ovat olleet viime päivät vähällä huomiolla ja tänään piti Myyn kanssa jo jotain puuhastella. Aiheena olivat liikkeelle lähdöt ja siinä käden häivytys. Oikealla kädellä palkkaamisessa on vaaransa. Koira lähtee hyvin helposti kiertymään, joten oltava tarkkana, ettei niin tapahdu. Jatkossa palkka tulee vasemmalta puolelta ja mielellään kainalon korkeudelta.

Lelupalkkaan siirtymistä on tehty myös Myyn kanssa. Pikku hiljaa alan palkkaamaan Myytä yhä enemmän myös lelulla. Tarkkuus ja tekniikkaa tehdään yhä namilla. Myy on onneksi yhä äärimmäisen ahne, joten palkkaus sinällään on helppoa.

Lopuksi tein Myylle lyhyen paikkamakuun. Alkuun jo päätin, etten kehtaa tätä julkaista itseni takia, mutta kun koira on noin hyvä ja hienon keskittynyt - omistajasta viis... :D Pääsin jotenkin hyvin aitoon koejännitykseen mielikuvan avulla. Eipähän tule Myylle yllätyksiä kun tottuu ennalta siihen, että mamma on kuin seipään niellyt. Oikeesti, näitähän just pitää harjoitella! : D



Lomalla olisi tarkoitus tehdä paljon treeniä koirien kanssa. Huomenna mahdollisesti lähdetään yrittämään saataisiko tänä vuonna vielä joulukorttikuvia otettua. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti