torstai 18. heinäkuuta 2013

Tule, tule helle...

Keskiviikko vepeiltiin Myyn kanssa Muuramessa. Harjoiteltiin veneestä hyppyä, veneen hakua, esineen vientiä ja lopuksi hukkuvan pelastusta. Myy teki kaikista ns. pentuversiot. :)
  • Veneestä hyppy: Myy veneeseen, jonka jälkeen vene melottiin kauemmaksi rannasta. Kutsun saatuaan Myy hyppäsi veteen yhtään epäröimättä ja ui rantaan. Pääkään ei mennyt hypyssä veden alle tai korvat kastuneet, joten homma meni siltä osin varsin mallikkaasti.
  • Veneen haku: vene rannassa ja leikkipatukka kiinni veneessä narulla. Kovasti Myy kiskoi patukkaa ja olisi siinä tullut venekin helposti mukana, sen verran kovalla draivilla pentu patukkaa veti... :D
murr...


kyllä minä nyt yhden veneen järvestä kiskon! :D

  • Esineen vienti: Vieraalla oli patukka, jota Myy toi tuo-käskyllä minulle. Tämäkin tehtiin rantavedessä kahlaten.
  • Hukkuvan pelastus: "Hukkuva hukkui" rantaveteen patukkaa heilutellen ja Myy syöksyi häntä pelastamaan. Vettä oli niin paljon, että Myy sai uida ihan kunnolla. Myy olisi kiskonnut hukkuvan rantaankin, sen verran tarmokkaasti Myy patukkaa veti. 
Mitä ihmettä tuolla tapahtuu??

Tiukka keskittyminen... 

mikä tyyppi tuolla polskii...

Ei hätää, täältä tulee Myy ja ui sun luo.. 

jee, patukka


vien sut rantaan..

vetää, vetää..


homma suoritettu! 
Reipas ja innokas tyttö. :)...toisin kuin emäntänsä, jonka vuoro on ensi kerralla hukkua. :( Kauhulla odotan joutumista iilimatojen armoille kylmään veteen. Hyi yäk ja saatana, jos on kolea päivä. Mulla on jonkunlainen pohjafobiakin, mutta ei auta nillittää jos aikoo lajia harrastaa, joten ei muuta voi kun toivoa; Tule, tule, helle, älä tule paha keli... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti