sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

hakuilemassa :)

Tänään pidettiin Saviolla hakutreenit. Holskuista paikalla oli ainoastaan lyhytkarva Älli (Romeo olla möllötti takaluukussa keräämässä virtaa tiistaille..), eli kohta ei taida voida puhua valitettavasti enää edes holskutreeneistä... :( Porukkaa on vähän "lisätty", jotta saataisiin riittävästi väkeä paikalle. Tänään mukana olivat siis aussiet; Rini, Hilda, Tohti, holskuista Älli ja tervuja edusti Myy.

Tuulta ei ollut tänään juuri nimeksikään, joten se teki treeneistä vähän haastellisemmat. Myyllä ensin viisi maalimiestä puhtaalla alueella ns.tuulitreeninä. Kävelin piiloille päin ja kun Myy sai vainun maalimiehestä päästin irti. Sai hyvin hajun, mutta aika lähellä piti tulla tyynessä säässä, ennen kuin olin varma, että maalimies on vainuttu. Varsinkin viimeinen oli jo kunnon pisto kun saatiin edes pikkuisen apua tuulelta ja pistolle tuli heti enemmän pituutta.

Toinen kierros tallatulla alueella kolmella maalimiehellä. Tämä jo selvästi Myylle haastavampaa. Joka puolella oli paljon voimakkaita hajuja ja vanhojen piilojen tuoksut houkuttelivat pentua, mutta hyvin pentu selvitti nämäkin. Olikin puhetta, että voitaisiin alkaa ottamaan jatkossa Myyn treenit jo tallatulla alueella puhtaan sijaan ja seuraavalla kerralla myös vähemmän maalimiehiä. Panostaa enemmän ns. laatuun, eikä määrään ja lopettaa siihen kun tekeminen näyttää kaikkein parhaimmalta. Näillä eväin eteenpäin.

Hyvät treenit, mukava porukka. Kiitos mukana olleille. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti