lauantai 1. kesäkuuta 2013

Kosketusalustaa ja ruutua

Torstain kilparyhmä kokoontui Viitaniemen uimarannan läheisyydessä ja häiriötä oli taas ihan mukavasti nuorista koulunsa lopettaneista rannalla juhlijoista ym. ohikulkijoista.

Treenipaikkoja on vaihdeltu, joten koirat saavat hyvää häiriötä erilaisista ympäristöistä ja -tilanteista. Hippoksella treenatessa häiriönä on ollut kaiken tavanomaisen lisäksi mm. voimistelijoita renkaineen, pilleineen ja palloineen...  Siellä on tavattu myös nurmikolla punnertava pesisjoukkue, joka oli Myyn mielestä vallan ihana. Kaikki nuo ukot leikkiinkutsu asennossa... . Eivätpä koirat enää juuri huomaa ympäristöä treenatessa, säännölliset häiriötreenit ovat tehneet tehtävänsä. :)

Myy ollessa tekemässä, se keskittyy täysin tehtävään, kun taas vapaalla se mielellään kävisi moikkaamassa kaikki ihmiset. Eka kertaa itsellä on noin avoin ja sosiaalinen koira. Noiden hieman pidättyväisten.. tai sanotaanko, vieraista täysin väliinpitämättömien otusten jälkeen, tuo on varsin mukavaa, ainakin vielä tässä vaiheessa...


Mutta siis treeneihin. Paimenten kanssa kosketusalustaa ja ruutua. Romeolla ensin kosketusalustaa asfaltilla, sitten alusta nurmikolle ja lopuksi alusta nurmikolla olevaan ruutuun. Ruutuun lähetyksiä (matka ei ollut pitkä) ja sanana ruutukoske... koske-sana häivytetään vähitellen pois. Romeo meni ruutuun mielellään ja homma tuntui olevan sille helppoa sekä hauskaa. :) Helleilta, joten ei tehty muuta.

Myyllä kosketusalustaa asfaltilla. Heli naksutteli ja kriteerinä oli kunnon kosketus. Hyvin pentunen teki, vaikka alkuun tuntui kovasti haluavan tehdä tottista...

Tähän tuoreet kuvat Myystä, joka siis kasvaa ihan liian nopeasti. :) Huomenna muutetaan kesäasunnolle koko kesäksi putkirempan tieltä, joten uudet kujeet odottavat sillä suunnalla.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti