sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Rauha tuli taloon...

...vaikka muistuttikin enemmän suloista pyörremyrsykyä tai jos Romeolta kysytään, niin perskärpästä. :)

Romeon pentu Rauha (Hertogin Hadewych van de Rozeborgh) vietti meillä viikonlopun. Rauha oli heti kuin luotu sulautumaan meidän laumaamme. Romeo ja Moore molemmat pitivät siitä. Romeo ja Rauha ovat olleet koko viikonlopun kuin paita ja peppu ja voipi olla, että Romeo kaipailee tuota perskärpästä (tai sitten se huokaisee vaan onnesta, mikä on todennäköisempää) kun se sunnuntaina lähtee takaisin omaan laumaansa.

Ihmisetkin Rauha hurmasi hetkessä valloittavalla ja rakastavalla persoonallaan... Rauha on jotenkin niin helppo, nöyrä, ollen kuitenkin aktiivinen ja kaikilta ominaisuuksiltaan äärimäisen kiva koira.

Jotenkin siinä on paljon myös tuttua Romeota. Sillä on sitä sellaista tervettä röyhkeyttä, josta koirassa pidän ja joka kertoo pennun rohkeudesta ja hyvästä itsevarmuudesta. En osaa selittää paremmin, mutta jotkut ilmeet ja eleet ja tapa toimia tuovat kovasti Romeon mieleen. Tykkään siitä kyllä tosi paljon. Tähän en tekstiä ja ajatuksia saanut oikein kunnolla koottua, mutta viikonlopusta ja Rauhasta enemmän tuolla koirien blogin puolella.Sunnuntaina käytiin vähän leikkimässä ja tekemässä Rauhan kanssa tottiksen alkuja.Lämmin Kiitos Katialle, että antoi meille tämän hienon tilaisuuden viettää aikaa koiransa kanssa ja samalla tutustua paremmin Romeon jälkeläiseen.

Isi ja tytär aamulenkillä. 


Isi saa kyytiä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti