lauantai 1. syyskuuta 2012

Ilmaisutreeniä ja tottis

Tänään ilmaisutreenit ja tottista. Suunnitelema oli tämä: kepo metsään rullan kanssa, koira perään, rullan tuonti ja näytölle liinan kanssa. Oltiin sovittu, ettei H. kutsu koiraa, vaan katsotaan miten lähtee näytä-käskyllä.

Hyvä ja innokas lähtö. Otti rullan ja tarjosi sitä kepolle leikittäväksi kunnes tajusi, ettei tällä leikitä ja toi rullan, jonka pudotti jalkoihin... Kytkin liinan perään, sanoin samalla näytä ja R. lähti vauhdilla maalimiehelle ilman ääniapua. Menin itse perässä. Kisun ruokaa palkaksi ja päälle wubba-leikkiä kepon kanssa. Ei tehty toistoa, koska meni hyvin ja oli todella innokas koko ajan.

Tämän jälkeen lyhyesti tottista. Ekassa seuraamisessa palkkaan ruoalla ja näkee selvästi, että vire on  matalampi kun mitä lelullu palkatessa...  Luoksetulossa Romeolla joku ihme ajatuspieru ennen sivulletuloa, mutta muuten suora ja hyvä paikka. Vauhtia ja innokkuutta luoksetuloon saisi olla tietty paljon enemmän, joten vauhtiluoksetuloja pitänee lisätä treeneihin. Ja joka väliin pitää näemmä tehdä holskupomppuja.... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti