maanantai 6. elokuuta 2012

Jalkapalloa ja agitreenejä

Tänään Jatin hallille, jossa oli omatoimitreenit Naava-snautserin ja Kiusa-kelpien kanssa. Harjoiteltiin Romeon kanssa keppejä ja alla olevaa lyhyttä "radan tapaista" kentällä olevilla esteillä.

Kokeilin nyt sitten ekaa kertaa 12 keppiä ilman ohjureita. Hienosti sujui aina toiseksi viimeiselle kepille, jonka tuli väärästä välistä... en tiedä oliko tämä Romeosta jotenkin liian haastavaa, koska tämän jälkeen kepit eivät sitten oikein millään sujuneetkaan. Otin neljää keppiä ilman ohjureita, jotta pääsin palkkaamaan hyvästä ja laitoimme pidempään keppisarjaan muutaman ohjurin avuksi. Kovin oli vaikean oloista ja jotenkin tosi nihkeätä tekemistä. Romeo oli jotenkin väsyneen ja laiskan oloinen... Syy väsymykseen selvisikin sitten treenien jälkeen kotona. Jalkapallotreenien jälkeen suoraan agiharkkoihin...

Toisin kun olin luullut, että koira on levännyt työpäivän ajan eilistä erkkariväsymystään, niin mitä vielä. :D Romeo olikin ollut pojan jalkapallokaverina koko päivän meidän takapihalla ja tässä mm. reväyttänyt vähän jalkaansa, jonka huomasin siinä vaiheessa kun Romeo horjahti jotenkin kummallisen oloisesti puomilla... :( Ei onneksi kuitenkaan onnu, tai muuten aristele käyttää jalkaa, joten varmaan vaan joku jumi kyseessä. (Tämä näkyy ainoastaan liikkeessä, jossa oikea takajalka menee vähän vinoon lantion alle. )

Rakensimme tämmöisen radan (kuva alla) kentällä olevista esteistä ja tein rataa pari kertaa. Kepeillä meno tökkäsi jotenkin koko ajan ja meni tylsäksi hinkkaamiseksi, joten tässä kohtaa Romeolta into vähän lopahti. Eikä siis mikään ihme.
Täytyy varata hierojalle aika, jotta saadaan jumit hierottua pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti