sunnuntai 5. elokuuta 2012

HolskuerkkariTänään oli holskujen vuoden päätapahtuma, eli holskuerkkari Tampereella. Aamulla oli aikainen herätys ja suunta kohti Tamperetta.


Tuomarina toimi Ranskalainen Bernard Pouvesle, joka tuntui kiinnittävän erityisesti huomiota koirien liikkeisiin ja myös pienet koirat olivat ranskalaistuomarin mieleen. Tuomarilinja piti mukavasti monessa suhteessa paitsi, että joitakin huonosti käyttäytyviä koiria palkitiin mielestäni yllättävän korkealle. Kehäavustaminen oli tänään myös kovasti muodissa, vaikka sääntöjen mukaan se tulisi olla kiellettyä...:O

Romeo esiintyi kehässä oikein hyvin, ilman mitään pörinöitä. Ei oikeastaan mitään parannettavaa tässä. Tuloksena Romeolle tänään VAL-ERI VAK2, ja ihan mukava arvostelukin, joten ihan tyytyväinen meidän osalta päivään. :) Nuorilla uroksilla oli reilusti enemmän turkkia, kun mitä vanhemmilla uroksilla, joten turkkikoirien päivä oli tänään.

Arvostelulapussa luki näin:

Young champion of three years, very red coloured with a few brindle, excellent head, complete scissor bite, good eyes, exellent upperline & underline & angulation, very good tail, close hecks, good movement.

Erkkarissa palkittiin myös Vuoden Koirat 2011 ja Romeo palkittiin Vuoden koira 2011 3.sijalla. 

Romeon kasvattaja Katia Närvä ei päässyt itse tänään paikalla ja oli valtuuttanut minut pokkaamaan kaikki pokaalinsa, joten olihan meillä paljon kunniakirjoja ja hieno pokaali kotiin tuotavana. 

Tarita`s kenneliin tuli paljon kunniamainintoja:

 Tarita`s Golden Girl (Romeon sisko)
 • Vuoden Kansainvälisin 2011
 • Vuoden Näyttelykoira 2011 2. sija
 Zorian Brisca Chiara (Romeon äiti)
 • Vuoden Kansainvälisin 2011 7.sija
Ja vielä Vuoden Kasvattaja 2011 2. sija oli Tarita`s kennelin :) 

Kiva päivä, paljon vanhoja ja ihan uusiakin tuttuja paikalla. :) 

Sää oli helteinen ja kuuma, mutta hienosti Romeo jaksoi esiintyä kehässä ja hengailla kuumalla kentällä koko pitkän päivän. Paikalla oltiin puoli yhdeksästä peräti viiteen, joten tulihan pitkä näyttelypäivä ja palaneet kasvot. :(  

Meidän vieressä näyttelyä seurasi mukava nuori mies, joka halusi tarjota kuulemma muotovaliolle makkaran. :D Romeo oli ihan ihmeissään tästä ja siitä saanko oikeesti syödä tämän vieraan antaman makkaran, joka tarjoiltiinkin vielä oikein lautaselta. :D No, makkara maistui ja tämän jälkeen Romeo katseli vieressä istuvaa "makkaramiestä" koko ajan hyvin ihastuneena. :)


Nam, makkaraa. :)

Jotenkin tuntuu nyt siltä, että tämä oli meidän viimeinen koiranäyttely. :) 

Paljon kuvia luvassa!!

Kuvia on otettu paljon ja varmaan kuvia on myös jokaisesta näyttelyssä olleesta koirasta, joten laitan kuvat tulemaan, kunhan ne ensin saadaan käsitelyä. Koittakaa malttaa hetki. :)

Kuvia linkki tulossa...

3 kommenttia:

 1. Se makkarahan oli siis tosiaan käynyt maassa ja olisi muuten lentänyt roskiin. :D Hyvä että Romeolle maistui!

  VastaaPoista
 2. Itsekin kiinnitin huomiota tuohon "kaksoishandlaukseen". Minusta hieman tökeröä äännellä ja huudella ohjeita kehän ulkopuolelta. :P Kuvia odotellessa..! :)

  Onnea vielä 3. sijasta vuoden 2011 näyttelykoirana!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Janita, oli mukava tavata teidätkin livenä ja Sony oli upea koira; mukava luonne ja kiva ulkonäkö. Ja joo, kuvia tulee. :)

  Ja Romeo kiittää saamastaan makkarasta, eikä sitä pienet roskatkaan haittaa. :D

  VastaaPoista