maanantai 16. heinäkuuta 2012

Mölliryhmä?

Tänään oli mahdollisesti viimeiset ohjatut agitreenit ennen uuteen ryhmään siirtymistä. Omatoimitreenejä on jatkossakin viikottain, joten jatkossakin käydään Romeon kanssa hallilla säännöllisesti.

Kouluttaja katsoi tänään meidän kaikkien yleistä tasoa ja osaamista ja sitä mihin ryhmään me sijoitutaan seuraavalla jaksolla. Jatko 2:een vai jo mölleihin... 

Tänään tehtiin keppejä ja alla olevaa rataa.

Rata meni Romeolta oikeestaan ihan täysin nappiin ja oma ohjauskin sujui hyvin. Kouluttaja sanoi, ettei mitään korjailtavaa tässä. Eka kerta mentiin puomia niin, että se oli osana rataa. Vähän jännitti miten puomi sujuu vauhdissa, mutta ihan hienosti meni. :) Romeo kuunteli hyvin ohjausta ja teki mitä pyysin ja vauhtiakin oli ihan mukavasti.

Kepit sujuivat nekin Romeolta hyvin. Ohjureista oli osa pois alusta ja keskeltä. Kivan näköistä keppien tekemistä Romeolta nyt. Kun saadaan vielä vähän lisää vauhtia, niin hyvin menee.

Kouluttaja oli sitä mieltä, että oltaisiin Romeon kanssa möllitasoa ja voitaisiin pyrkiä ensi jaksoksi jo mölli-ryhmään. :O Itse ajattelsin, että Jatko 2-ryhmä olisi meillle vielä tässä vaiheessa se realistisempi vaihtoehto kun keinu on kumminkin vielä ihan alkutekijöissä ja kepeilläkin on vielä käytössä ohjurit..., mutta katsotaan nyt sitten mihin lopulta sijoitutaan. Ei kiirettä kisaamaan vielä tässä vaiheessa, joten ihan rauhassa edetään.

Mökillä taas!

Agitreenejen jälkeen tultiin suoraan tänne mökille. Tarkoitus on tehdä pitkiä lenkkejä koirien kanssa ja nauttia sateisesta kesästä... ;)

Viikonloppuna on Uuraisilla mejäkoe, joten perjantaina mennään tekemään koejälkiä ja palataan takaisin sivistyksen pariin...

Romeo pyöri tänne tultua alkajaiseksi jossain lietekakasassa, joten mökki haisee nyt ihan sille itelle, vaikka poitsu ui kovasti mun kanssa, jotta saataisiin se puhtaaksi. Käärmeeseenkin törmättiin tiellä ja kerrankin Romeo pelkää jotakin... ! Romeo tuntui olevan hyvin vahvasti sitä mieltä, että tuo on PELOTTAVA mato. Oikein hyvä juttu jatkoa ajatellen, jospa tuo osasi jatkossa kiertää käärmeet. 


Ihanaa olla kuitenkin taas maalla ja me naatitaan nyt tästä . :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti