sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Lomajuttuja


Palattu jälleen "jo lähes" sorvin ääreen mukavalta viikon mökkilomalta...

Mökillä oli mukavaa kuten aina. :) Joka aamu tehtiin kahdeksan kilometrin lenkki erämaahan ja suurimman osan ajasta Romeo sai olla vapaana. Mukava oli katsoa miten iso koira nautti saadessaan juosta vapaana pitkin metsiä. Jonkin verran hirvet, joita kulkee vähän joka puolella mökin ympäristöä, haittasivat tätä vapautta, mutta onneksi mitään pahempaa hirvien välisiä kohtaamista ei kuitenkaan tullut, vaikka muutama läheltä piti tilanne olikin.

Lenkin jälkeen pulahdettiin aina yhdessä viilentymään Keiteleeseen. :) Selvää ainakin on, että kuntoa tuli jokaiselle ja kotijoukot ihmettelivät kotiin tultua Romeon riutunutta olomuotoa ja huonoa turkkia... :p Poitsu kun oli kieli pitkälle juossut koko viikon ja uinut monta kertaa päivässä. Varmaa on ainakin, että koira on kaikilta osin täysin terve, sen verran pojassa riitti virtaa ihan koko viikolle. Keppejä piti kuskata ympäri pihaa vapaa-ajat ja halkoja kannella saunalle... Vastan teko oli Romeosta kanssa ihan huippua ja sitä olisi ollut mukava repiä, joten vasta piti piilottaa ennen saunomista...

Ei sitten treenattu yhtikäs mitään koko viikolla... Turre lepää nyt koivet pystyssä ja huomenna mennään sitten reippaana Jatille agitreeneihin ja keskiviikkona onkin jo sitten mejäkoe.


Vuodatuksella ongelmia

Vuodatus-blogi köhii pahasti ja on sähkökatkosta aiheutuvien ongelmien vuoksi poissä käytöstä aina viikolle 30 saakka, joten tuo koirien toinen blogi on nyt sitten jonkin aikaa ainakin hiljainen. Katsellaan saavatko he palvelinta vielä pystyyn. Vähän epäilen, kaikki kuvatkin ovat kadoksissa. :(

Tässäkin blogissa kuvatila on lähes loppunut ja millään en viitsisi rahaa laittaa näihin ostamalla lisää kuvatilaa... :( en myöskään tykkää blogeista, joissa kuvia ei ole, joten... saas nähdä kuinka näiden blogien lopulta käy.


Mejäkoe

Tänään piti olla oikeastaan siis mejäkoe, mutta mökkilomaa jatkettiin mukavien kelejen vuoksi ja koe jätettiin väliin... yksi syy peruuntumiseen oli myös se, että keskiviikkona on Laukaassa iltakoe, jonne olemme menossa, joten piti valita kumpaan kokeeseen mennään. Menoista puheen ollen, väkersin tuohon blogin yläosaan Romeolle menokalenteri-sivun, josta voi jatkossa nähdä minne ollaan menossa... ja tästä innostuneena tein myös Romeolle tuohon ylös oman sivun, johon kokosin tietoja siitä.

Pikku pätkä videota Laukaan Kr-näyttelystä ja ryhmäkehään menosta löytyi vielä kamerasta, joten laitanpa sen tähän...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti