keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Esineruutua, hierontaa ja mejäkoe

No niin, eli palataan vaihteeksi taas itse asiaan, eli ainakin jo pikkuisen treenien pariin. Olen ollut viime päivät kuumeessa ja vielä tänäänkin sairaslomalla, joten mm. maanantain agitreenit ovat jääneet välistä...

Hieroja
Eilen oli Romeolla hieroja. Selkä oli kuulemma nyt oikein hyvä ja vailla jumeja. Hyvin olivat jumit auenneet ja mitään huolta ei pitäisi olla. Romeon ryhti on nyt selvästi parempi kuin mitä se on ollut pitkään aikaan. Jalat ovat kunnolla takana, selkä suorassa, eikä Romeo pyri vetämään jälkoja koko aikaa lantion alle.

Harmittavaa oli, mutta toisaalta odotettavissa, että niskasta ja varsinkin oikealta puolelta löytyi jäykkyyttä ja jopa pientä kipua. Luonnetestissä seinällä sattuneet lujat nykäisyt niskaan ovat varmasti syynä tähän. No jos jotain hyvää tästä, niin hieroja sanoi, että hierontapäivä ei tämän suhteen olisi voinut olla parempi. Koko niskanseutu hierottiin huolella ja saatiin sieltä ainakin nyt kaikki jäykkyys pois. Romeo nautti hieronnasta ihan liikuttavan paljon ja makasi koko hieronnan ajan tyytyväisenä tuhisten.

Tarkoitus on nyt mennä kotihieronnalla syksyyn ja sitten käydä hierottamassa kesän rymyämisten jäljet pois ennen talven tuloa. Hieroja suositteli, että Romeon kohdalla syksy-kevät voisi olla hyvää aikaa hieronnan kannalta. Kesällä kun on lämmintä ja alusta liikkumiseen on parempi, jumeja tulee vähemmän kuin talvella. Nuo jumit mitä Romeolla aina keväisin on, ovat varmaan ainakin osittain tulleet frisbeen kanssa kevättalvella loikkiessa. Pakkasessa riekkuminen saa paikat nopeasti jumiin.

Ruutu
Edelleenkään en ole jaksanut koirien kanssa touhuta flussan takia tai minkä lie siitepölyallergian, joten ajoin saaren taakse ja tein Romeolle  metsään esineruudun. Saisi poika edes vähän liikuntaa esineitä etsiessään. Esineitä oli kolme; kännypussi, joku pikkuinen kangassuikale ja sählykäsine.

Kaikki esineet nousivat, mutta paljon oli myös muuta alueella hengailua... Romeo taisi ennemminkin törmätä esineisiin muita hajuja tutkiessa. :/ Joku tosi hyvä riistanhaju houkutteli Romeota useamman kerran jonnekkin pöpelikköön pomppimaan ja keskittyminen oli huonoa. No en jaksanut tästä nyt pulttia sen enempää ottaa. Kehuin kovasti kun toi ja luovutti esineet.

Mejäkoe
Sain viikonloppuna kuulla, että meille olisi paikka mejäkokeessa 30.5. Ei oltu kokeeseen edes haettu, mutta toki mennään kun kerran päästään. Tuli vähän sellainen Oho-olo..., pitäiskö tässä jotakin nyt sitten tehdä? Ai mitä se semmoinen mejä oikein on? :D Viime syyskuun, eli oman kokeemme jälkeen, ei olla mejää oikeastaan edes ajateltu, saatika sitten että oltaisiin treenattu. No, sehän tarkoittaa sitä, että nyt täytyy ryhdistäytyä ja pian. Huomenna haetaan Tuulalta verta. Sorkka taitaa virua vielä viime syksystä pakkasessa, joten eihän tässä muu auta sitten kun lähteä harjoitusjälkeä tekemään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti