sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Tottista

Tänään oli cittarilla holskujen (...ja yhden skotin :P) tottistreenit. Romeon kanssa seuraamista, Hannan opein häiriötreeniä ja kaksi paikkamakuuta.

Seuraamisessa Romeo alkuun edisti aika voimakkaasti ollen innoissaan vinkuvasta lelustaan. Palkkasin vasemmasta kainalosta pudottomalla wuban maahan. Kukkasen Liisan Trina ja Moore olivat häiriökoirana, joten alkuun kontakti katkeili, kun piti Trinaa vilkuilla. Harmittihan se kun Trina vielä leikki Mooren kanssa...  Hetken päästä Romeo keskittyi kuitenkin jo paremmin seuraamiseen häiriöstä huolimatta ja sain lopetettua hyvään suoritukseen.

Häiriötreeniä niin, että otin Romeon vierelle perusasentoon. Tarkoitus tässä oli siis, että katsekontakti ei katkea, vaikka mitä ympärillä tapahtuu. Alkuun muutama lyhyt vilkaisu häiriötä ympärillä tekevään Sariin, mutta sen jälkeen kontakti pysyi jo kivasti, vaikka Sari taputteli polviin ja pyöri ympärillä häiriten meitä parhaansa mukaan....

Kummatkin paikkamakuut sujuivat hyvin ja olivat kestoltaan useita minuutteja. Romeo pysyi hyvin maassa.  Ekassa paikkamakuussa vaihtoi noin puolessa välissä lonkalle. Toisessa pysyi samassa asennossa johon jätin koko paikallaoloajan. Ensimmäisessä paikkamakuussa Moore hengaili ympärillä hajuja tutkien ja toisessa Liisan Trina ja Moore leikkivät keskenään Romeon maatessa kentän laidalla. Häiriö oli varsinkin tässä toisessa makuussa Romeolle suuri ja aika haastava kun sen piti katsoa toisten leikkimistä kentän reunalta saamatta mennä itse mukaan...

Osan aikaa olin Romeoon selin ja paikallaan treeniporukan takana ja välillä kävelin pihaa ristiin rastiin. Kävin välipalkkaamassa muutamia kertoja. Hyvin levollisia ja mukavan varmoja suorituksia molemmat. Näistä jäi kaikkinensa oikein hyvä fiilis. Pitää vaan pystyä pikku hiljaa luottamaan Romeoon ja siihen, että kyllä se pysyy. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti